spacer Ms. Hendrik H

Sportvissen

Vissen is een zeer ontspannende aangelegenheid. Bij ons aan boord heeft U gegarandeerd de beste stek die U zich maar kunt wensen. Het is geen probleem als U niet kunt vissen of niet over een hengeluitrusting beschikt. U kunt bij ons een hengel compleet met onderlijn huren. Uiteraard geven wij de nodige uitleg over het vissen. Wij leveren ook het benodigde zeeaas. Dit dient op voorhand bij ons besteld te worden. Benedendeks is een ruime kantine waar U terecht kunt voor een snelle hap, maar ook voor uitgebreide maaltijden.


Grevelingen vissen

In de wintermaanden (medio december tot medio april) en in de zomermaanden (medio juli tot medio september) varen wij op de Grevelingen. Vissen op de Grevelingen is erg aangenaam. Je hebt geen last van stroming en geen last van zeewier. Met op de achtergrond de idyllische aanblik van Port Zeelande en eilandjes met paarden vang je op dit rustige water prachtige wijting en schollen. De visstekken zijn vlakbij dus is het maar een klein stukje varen vanuit het haventje Den Osse.

Visvergunning
Om op de Grevelingen te vissen is het vereist om een over een speciale visakte te beschikken. Wij hebben echter een overeenkomst met Sportvisserij Zuidwest Nederland afgesloten om met twee hengels per persoon te mogen vissen. De kosten hiervoor zijn reeds opgenomen in de opstapprijs/afhuurprijs. U hoeft dus niet zelf voor een visvergunning zorg te dragen.

Locatie
Wij varen op het Grevelingenmeer vanuit de jachthaven van Den Osse. Een routebeschrijving kunt U vinden op onze website http://www.hendrikh.nl/content/view/19/45


Oosterschelde vissen

De rest van het jaar vaart de Hendrik H op de Oosterschelde. Er wordt voornamelijk gevist op platvis: schar, schol, bot en tong. In de zomermaanden is er ook kans op makreel en in het najaar wordt voornamelijk wijting en steenbolk gevangen.

Locatie
Wij varen op de Oosterschelde vanuit de Bergsediepsluis in Tholen. Een routebeschrijving kunt u vinden op onze website
http://www.hendrikh.nl/component/option,com_google_maps/category,14/Itemid,39


Opstapdagen

Deze worden binnenkort nog vermeld.
   Contact

Touwslagersdreef 85
4691 LW Tholen

E-mail: info[at]hendrikh.nl

Telefoon: +31 (0)166 603437
Mobiel:    +31 (0)6 22207658
                 +31 (0)6 29241284


Website: www.hendrikh.nl

Opstap locatie
Bergse diepsluis - Tholen
Den Osse - Grevelingen

 
Disclaimer

Ontwerp en onderhoud door zeevissport.com  Copyright 2011  Zeevissport vzw     Alle rechten voor behouden.     Best bekeken resolutie 1680x1050pixels