Strandvissen Event op zaterdag 3 november bij Kustlicht Zoutelande

Zeevissport organiseert op zaterdag 3 november een "Strandvissen Event" op locatie Kustlicht bij Zoutelande. Dit Event is tot stand gebracht door de vraag van onze leden om een keer samen te gaan vissen. En met dit Event willen we er graag een invulling op geven gekoppeld aan een ludieke wedstrijd onder visvrienden. De formule is eenvoudig wie wil mee doen schrijft zich vrij in via ons info mail adres info[at]zeevissport.com. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar en 5 reserve om afmeldingen in te vullen, jeugdvissers zijn meer dan welkom!


Wedstrijdreglement

Je visplek:
Is op het hier onder vermelde parcours en zelf in te nemen en dit op een plekje dat nog vrij is. Je mag al ruim vroeg op de voormiddag je visplek innemen. Het strandvissen Event start officieel om 14:30 tot 18:30u op de namiddag. (er zijn geen stek nummers)


Vis noteren:
De gevangen vis tussen 14:30u en 18:30u noteer je het aantal en de lengte op een uitgeprint A4 formaat welke je hier onder kan uitprinten via een pdf bestand en neem je mee op je visplek. Je mag al vroeger op je visstek zijn, maar de vis die je dan vangt voor 14:30u tellen niet mee voor de notering. We zijn van mening dat onze deelnemers eerlijk en wijs genoeg zijn om een juiste score in te vullen! Om 18:30u blazen we af met de toeter en halen we de score op of je brengt de uitslag naar een van de wedstrijd coordinatoren. Wie wil kan na de wedstrijd nog wat verder vissen. Na afloop komen we samen aan de parking om nog wat straffe visverhalen te delen.

Link naar deelnemerslijst


Route beschrijving:
De route kan je terug vinden in het pdf documen hier onder aangegeven.


Print mij uit aub


Minimummaat controleren?
Zeevissport heeft weer nieuwe minimummaatlaten waar je de minimummaat voor zeevissoorten van belgië en Nederland kan nameten. Wens je zo een Vismaatlat voor een kleine €10 euro heb je hem al, geef ons dan een seintje en we verzorgen deze aan je op dit Event. (Stickers zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar)


Deze locatie is officieel aangevraagd bij de Federatie Zuidwest Nederland en we vragen aan alle niet deelnemers deze locatie vrij te houden, met onze dank voor uw begrip!


 
Disclaimer

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 12 okt 2018 17:11