Kajakvissen op Haring bij Brouwersdam op zaterdag 13 april
 

Zeevissport organiseert een leuk belevingsevent met het vissen op haring bij Brouwersdam aan het Grevelingen Meer in Zeeland. En dit vanuit de Hobie Kayak of andere Site-on-Top Kayaks. We vissen aan de binnenzijde van de Brouwersdam dus een VISpas is wel een vereiste.

 

Wie niet over een Kajak beschikt kan er bij onze vereniging een huren, Zeevissport heeft namelijk enkel Hobie Kayaks ter beschikking: je kan zelfs kiezen tussen: Revolution 13, Outback of een Pro Angler 12. Deze zijn tevens voorzien van een Fish Finder als ook een reddingsvet en Life-line. De kost bedraagd 39,00 voor dit Event mee te beleven met een huurkajak welk type ook.

 

Verder is het haringvissen heel eenvoudig wie er niet mee vertrouwd is kan je enkele tips ophalen via de rubriek "Zeevissen" op onze website: Vissen op Haring


Aanvang en opbouwenn van de kajak
Aanvang van het Event is rond 8:30u en kan maximaal verlopen tot 16:00 we vissen hier dus bij een opkomend getij, dit met voorbehoud als de spuisluis van de Brouwersdam open staat. Anders is er geen getij. Voorafgaande te waterlating is er een kleine briefing ivm veiligheid op het water. Het dragen van een reddingsvest en life-line is zowiezo een een minimum vereiste!


Locatie te waterlating
Voor de locatie van dit Event kan je in detail bekijken via deze link op onze website: Brouwersdam Trailerhelling


Aantal deelnemers
Maximaal 20 deelnemers en max. 3 verhuur kajaks, dus wees er snel bij, want op = op....!!!


Inschrijvingen

Inschrijven graag op het volgend mail adres: info[at]zeevissport.com

Er zijn geen inschrijvingsgelden voor dit Event!


 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 23 jan 2019 20:54