Infodag Hobie Kayak Fishing Denemerken Tour 2018 bij Mega Fish te Merksem
 

Zeevissport organiseerd een bijzonder kajakvisvakantie namelijk de "Hobie Kayak Fishing Tour Denemarken 2018 - Ärhus - Dragsmur Strand - 14 t/m 21 sep". Hiervoor geven we een speciale infodag op 1 zaterdag 1 september vanaf 13:30u. Iedereen is is welkom ook zij die bijvoorbeeld volgendjaar ook een keer mee willen met onze Denemarken Tour. Op deze infodag leggen we je uit hoe deze reis zal verlopen, wat de veiligheidsaspecten zijn, de accomodatie en omgeving, diverse vistechnieken die kunnen toegepast worden, en welke materialen er nodig zijn voor de visvangsten. Er zal ook op zoetwaterworden gevist voor de Snoek, Baars en Snoekbaars, twee grote meren in de nabijheid komen hiervoor in aanmerking.

Hier nog even een kleine toelichting van deze vakantie trip.

We verblijven in een luxe vakantiehuis voor max. 20 pers.

De reis is op basis van eigen vervoer en Hobie Kayak, maar wie niet in het bezit is van een Hobie Kayak kan er een huren voor €115 inclusief transportkosten. Wie geen mogelijkheden heeft voor vervoer kan evt. carpoolen. En wie geen transport heeft voor zijn kajak, kunnen wij deze verzorgen voor €25 per kajak.


Kostprijs van deze reis is € 395 - p.p. en p. week (inbegrepen is; het verblijf in het vakantiehuis met 2 à 3-pers. slaapkamers, bedlinnen, 6x ontbijt, 6x lunch en 6x diner).

Boeken en huren van een Hobie Kayak kan via email : info[at]zeevissport.com
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, Verhuur Hobie Kayak nog 1 vrij.

Deze groepsreis wordt georganiseerd door:
Zeevissport vzw


 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 09 aug 2018 17:02