Hobie Kayak Fishing Tour Denemarken 2018 - Ärhus - Dragsmur Strand - 14 t/m 21 sep.

Beleef een leuke kajak visvakantie, georganiseerd voor en door kayakvissers! Ons ervaren team van Hobie kayakvissers begeleiden je bij het vissen en het zoeken naar de beste visstekken rondom Dragsmur Strand te Denemarken. Dit is tevens een droom locatie voor elke kajakvisser, want aan de voor en achterzijde van dit verblijf bevinden zich op loopafstand twee mooie vislocaties.


We verblijven in een luxe vakantiehuis voor max. 20 pers.

De reis is op basis van eigen vervoer en Hobie Kayak, maar wie niet in het bezit is van een Hobie Kayak kan er een huren voor €115 inclusief transportkosten. Wie geen mogelijkheden heeft voor vervoer kan evt. carpoolen. En wie geen transport heeft voor zijn kajak, kunnen wij deze verzorgen voor €25 per kajak.


Kostprijs van deze reis is € 395 - p.p. en p. week (inbegrepen is; het verblijf in het vakantiehuis met 2 à 3-pers. slaapkamers, bedlinnen, 6x ontbijt, 6x lunch en 6x diner).

Onderaan kan u alvast enkele foto's bekijken van de accomodatie bij Drarsmur Strand.


Een ruime tijd voor de reis organiseren wij een infoavond in het Antwerpse waarvoor u zich via onderstaand email adres kunt aanmelden.
Boeken en huren van een Hobie Kayak kan via email : info[at]zeevissport.com
Boek snel! Want het aantal plaatsen, Kajaks, en laadplaatsen zijn beperkt !

Deze groepsreis wordt georganiseerd door:
Zeevissport vzw in samenwerking met Mark van Dijk Yachting.

Kijk hier sfeerbelden met verslag van een van onze 3 voorgaande Hobie Kayak Fishing Tours: Langeland Hobie Kayak Visvakantie 2017 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 05 aug 2018 15:08