Hobie Kayak & Belly Boat Fishing Event op zondag 21 oktober (nieuwe datum wegens verkiezing)

Zeevissport organiseert op zondag 21 oktober een nieuw Event onder Kajak- en Belly Boat vissers. Het nieuwe Event is op locatie van de Brechtse Yacht Haven en is heel eenvoudig opgesteld om visser samen te brengen en een leuke hengelsport beleving aan te gaan. We vissen volgens het systeem van Chatch & Release en uiteraard zijn foto shoots van mooie vangste meer dan toegestaan. We vissen van 8u tot 16u en het middagmaal is eigen voorziening. Na afloop rond 17u voorzien we een leuke warme maaltijd en kunnen de vangstverhalen en belevingen gedeeld worden. Er is een lage steiger, dus je kan er eenvoudig in het water. In dit water zijn als volgend de meest voorkomende vissoorten aanwezig: Snoek, Snoekbaars, Baars, Karper, Goudvoorn, Voorn. Een enkele Koi Karper is gespot door mezelf wie weet...!

Visvergunning
Alle deelnemers kunnen genieten van een vrijstelling van een Visvergunning met dan aan de Provinciale Visserijcommissie. Dus u hoeft enkel voor deze dag niet in bezit te zijn van een grote visvergunning!

Inschrijven kan op: info[at]zeevissport.com

Het parcour
Vertrekkende uit de Brechtse Yachthaven kan je naar rechts richting Sint-Leenaarts bij de kruising met de N153a (Link==> Kaart visgebed).
Vertrekkende uit de Brechtse Yachthaven kan je naar links richting Sint-Job tot aan sluis nr 2 van Brecht.

Enkel spelregels
Er mag niet gevist worden voor de jachthaven en onder de bruggen.
Er wordt een vangstregistratie ducument uitgedeeld ter onderzoek van het visbestand.

Inschrijvingsgelden
Kostprijs deelname p.p. met warme maaltijd is 25 Euro p.p.

We verhuren een beperkt aantal Hobie Kayaks met fish finder voor zij die geen kajak bezitten. Deze Hobie Kayaks worden ter plaatse afgeleverd, de huur voor een Hobie, Pro Angler, Outback bedraagd 25 Euro. Reddingsvest en andere zijn inclusief.


Lijst deelnemers 
 
 
Disclaimer

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 29 sep 2018 17:15