Memorial Linda Delvaux Cup 2019 - Geepvissen op 1 juni
Sponsors


Zeevissport organiseert een leuk belevingsevent met geep- en strandvissen, beide sessies maken deel uit van één overkoepelend evenement "Memorial Linda Delvaux Cup". Voor deze sessies willen we in eerste plaats de recreantvissers aanspreken. Voor deze groep is het een uniek gebeuren om zo eens mee te genieten van een zogenaamde wedstrijd, hoewel het eigenlijk niet zo is.

Gezelligheid en sportiviteit en de beleving is dan ook troef op deze vissessies. En een ieder mag hier aan deelnemen jong of oud iedereen is van harte welkom!

Ook voor de jeugdvissers is dit een leuke gelegenheid om kennis te maken met het geep- en strandvissen, ze zijn dus ook van harte welkom! Begeleiding door ouders is uiteraard toegestaan!

Het is aan te raden dat je deze twee sessies mee vervist, dus ook het strandvissen op 23 november, omdat je zo kans maakt op een mooie finale prijs namelijk de "Authentic Hook Trophy". Een van de mooiste trofee's in de hengelsport is ons in de oren gefluisterd!


Aanvang geepsessie
De eerste sessie is een geepsessie en deze wordt gehouden bij Levensstrijd op zaterdag 1 juni. De toeter blaast de start om 11:30u en het einde om 15:30u.


Aan de visstek
We vragen aan alle deelnemers om zich aan te melden bij parking minimum één uur voor het start signaal, zodat een ieder op tijd is op zijn visplek. Lees ook aandachtig het reglement onderaan deze pagina, want er staan toch enkele belangrijke tips in die het verloop van deze geepsessie ons allen beter zal vooruithelpen!


Aantal deelnemers
Maximaal 50 deelnemers,  wees er dus snel bij, want vol = vol....!!!

Link naar deelnemerslijst

Route beschrijving wedstrijdlocatie Levensstrijd
De route kan je terug vinden via deze link visstek Levensstrijd.


Inschrijvingen

Inschrijven graag voor 5 juni op het volgend mail adres: info[at]zeevissport.com


Het inschrijvingsgeld per sessie
5 euro voor leden per sessie
7 euro voor niet leden per sessie

Gelieve uw inschrijvingsgelden geep- en of strandvissen over te maken op onze Zeevissport rekeningnummer dit tot een week voor de wedstrijd nadien kunnen bijkomende inschrijvingen op de wedstrijd zelf inschreven worden.


Europeese overmakingen  naar Zeevissport vzw

IBAN nr.: BE44 7370 2409 5045
BIC of Swift nr.: KREDBEBB
Met de melding naar keuze van deelname " geepvissen + strandvissen" of "geepvissen" of "strandvissen"


Prijzen
Voor de overall winnaar is er nog een mooie Zeevissport Hook Trophy! Een kleinere versie is voor de winnaar van het geep- en strandvissen.

Hoogte = 49cm en de breedte = 30cm             

Prijzen zijn 1 op 1: diverse hengelsport materialen, waarde bonnen, gratis boottrips, boothuur aan 50% en vele andere prijzen!


Puntentelling Authentic Hook Trophy
Punten telling voor nieuwe Authentic Hook Trophy is het aantal cm'ters van beide wedstrijden individueel en worden dan samengeteld en komen we zo tot de "Over all" winnaar van dit Event.

Uitdeling prijzen
Zal geschieden na afloop van de uitslag op de parking bij de geepsessie, voor de strand wordt nog bekeken

Catering
Zoals gebruikelijk zal er weer bij elke vissessie een leuke versnapering voorzien worden voor elke deelnemer en dit volledig gratis uiteraard!

 

 

Geepvissen reglement

1. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 5 voor leden en € 7 voor niet leden.

2. Er mag gevist worden met 1 hengel voorzien van één haak (geen dreg of driehaak).

3. Een reserve hengel is toegestaan, hieraan mag zich echter geen onderlijn bevinden.

4. Los beaasde onderlijnen zijn toegestaan.

5. Alle vers aas is vrij met uitzondering van zachte krab en witjes. Enkel vissen met dobber, slider of bombetta toegelaten in combinatie met vers aas (geen kunstaas)

6. Er wordt gevist op hele centimeters afgerond, dus een vis van 36,4 cm telt dan gewoon voor 37cm. Minimummaat voor geep is 36cm.

7. Door middel van een signaal zal door Team Zeevissport het begin van de vissessie worden aangegeven. Voor dit signaal gevangen vis mag niet ter meting worden aangeboden.

8. Waden is niet toegestaan vanwege uw eigen veiligheid op deze locatie!

9. Het is verboden om van plaats te wisselen, uw inschrijvingsnummer is uw vaste plaats met uitzondering op jeugdleden, op basis van medische gronden of in overleg met hoofd controleur.

10. Bisnummers worden alleen bij inschrijving toegekend.

11. Na het eindsignaal moet iedereen direct de lijnen binnen halen, waarna de gevangen vis alsnog meetelt.

12. Een emmer van een +/- 25ltr.is verplicht eventueel voorzien van een deksel met kleine opening het water bij regelmaat verversen of koelbox.

13. Bij slecht weer en/of slechte vis- of vangstomstandigheden kan Team Zeevissport besluiten op een andere locatie te gaan vissen dan waar de vissessie gepland is.

14. Het vervoer van en naar de visstek is geheel voor eigen risico. Zeevissport stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei vermissing, schade of letsel.

15. Overtredingen kunt U melden bij de controleur en tot hooguit 1 uur na afloop bij de vissessie.

16. Beslissingen van Team Zeevissport zijn bindend.

Print hier je eigen versie uit in pdf formaat:

 


Deze locatie is officieel aangevraagd bij de Federatie Zuidwest Nederland en we vragen aan alle niet deelnemers deze locatie vrij te houden, met onze dank voor uw begrip!


 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 31 dec 2018 16:21