Geepvissen Event op zaterdag 18 mei bij Levensstrijd te Zierikzee

Zeevissport organiseert op zaterdag 19 mei een "Geepvissen Event" op locatie Levensstrijd te Zierikzee. Dit Event is tot stand gebracht door de vraag van onze leden om een keer samen te gaan vissen, ook nietleden zijn vanharte welkom! En met dit Event willen we er graag een invulling geven gekoppeld aan een ludieke wedstrijd onder visvrienden. De formule is eenvoudig wie wil mee doen schrijft zich vrij in via ons info mail adres info[at]zeevissport.com. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar en 5 reserve om afmeldingen in te vullen, jeugdvissers zijn meer dan welkom!


Wedstrijdreglement

Je visplek:
Is op het hier onder vermelde parcours en zelf in te nemen en dit op een plekje dat nog vrij is. Je mag al ruim vroeg op de ochtend je visplek innemen. Het geepvissen Event start officieel om 11:00 tot 15:00u op de namiddag. (er zijn geen stek nummers)


Vis noteren:
De gevangen geep tussen 11:00u en 15:00u noteer je het aantal en de lengte op een uitgeprint A4 welke je mee neemt en deze kan je hier online uitprinten. Je mag al vroeger op je visstek zijn, maar de geep die je dan vangt voor 11:00u tellen niet mee voor de notering! We zijn van mening dat onze deelnemers eerlijk en wijs genoeg zijn om een juiste score in te vullen! Om 10:30u blazen we af met de toeter en halen we de score op of je brengt de uitslag naar een van de wedstrijd coordinatoren. Wie wil kan na de wedstrijd nog wat verder vissen. Na afloop komen we samen aan de parking om nog wat straffe visverhalen te delen.

Link naar deelnemerslijst

Route beschrijving:
De route kan je terug vinden op onze befaamde stekkenkaart van Zeeland hierop staat ook de visstek Zierikzee op vermeld.


Print mij uit aub


Minimummaat geep:
Hoewel er officieel geen minimummaat staat op geep willen we hier op deze dag er wel eentje toepassen van 36cm. Wie zijn maatse geep wil terug zetten kan dit doen met bij zijn van een van onze controleurs. Bewaar de gevangen geep in een grote emmer met vers zeewater, welke je regelmatig ververst bij warm weer!


Deze locatie is officieel aangevraagd bij de Federatie Zuidwest Nederland en we vragen aan alle niet deelnemers deze locatie vrij te houden, met onze dank voor uw begrip!


 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 31 dec 2018 16:10