DUAL FISHING MASTERS (Koppelvissen) op 15 December (nieuw Zeevissport Event)
Sponsors
Zeevissport organiseert een nieuwe en leuk belevingsevent "DUAL FISHING MASTERS" en dit vanop het strand. Je heb hier de mogelijkheid om met je vismaat of een Zeevissport Teamlid samen punt te scoren. Met andere woorden je vangsten worden samen opgeteld. En, je hebt ook de mogelijkheid om dit samen te doen met een van onze Zeevissport Team members, op deze wijze kan je nog wat handige Tips & Trics bijleren, gaaf toch!

Gezelligheid en sportiviteit en de beleving is dan ook hier weer troef. En een ieder mag hier aan deelnemen jong of oud iedereen is van harte welkom!

Ook voor de jeugdvissers is dit een leuke gelegenheid om kennis te maken met de kneepjes van het strandvissen, dus ook jullie zijn van harte welkom! Begeleiding door ouders is uiteraard toegestaan!

Het is de periode van Sinterklaas op 6 december, maar wij draaien deze datum om naar 9 december en laten de Sint nog even langskomen op het strand met een leuke versnapering!


Aanvang en locatie "De Oase"
De locatie is bij paviljoen "De Oase" te Domburg op zaterdag 15 december. De toeter blaast de start om 10:30u en het einde om 14:30u.


Aan de visstek
We vragen aan alle deelnemers om zich aan te melden bij parking minimum één uur voor het start signaal, zodat een ieder op tijd is op zijn visplek. Lees ook aandachtig het reglement onderaan deze pagina, want er staan toch enkele belangrijke tips in die het verloop van deze eerste Event Koppelvissen ons allen beter zal vooruithelpen!


Aantal deelnemers
Maximaal 20 koppels dus 40 deelnemers,  wees er dus snel bij, want vol = vol....!!!

Link naar deelnemerslijst


Inschrijvingen
Inschrijven graag voor 10 November op het volgend mail adres: info[at]zeevissport.com

 

Route beschrijving
De route kan je terug vinden in het pdf bestand onderaan weergegeven.


Het inschrijvingsgeld per deelnemer
7 euro voor leden
10 euro voor niet leden

Gelieve uw inschrijvingsgelden over te maken op onze Zeevissport rekeningnummer dit tot een week voor de wedstrijd nadien kunnen bijkomende inschrijvingen op de wedstrijd zelf inschreven worden.


Europeese overmakingen  naar Zeevissport vzw

IBAN nr.: BE44 7370 2409 5045
BIC of Swift nr.: KREDBEBB
Met de melding naar keuze van deelname "koppelvissen".


Prijzen
Voor de drie eerste winnende koppels is er een leuk feestelijk kratje Belgisch bier!
Andere prijzen worden nog toegevoegd door SponsorsUitdeling prijzen
Zal geschieden na afloop van de uitslag op de parking.


Catering
Na afloop ben je vrij om bv in het Paviljoen "De Oase" nog iets te benutten.

 

 

Koppelvissen reglement

1. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 7 voor leden en € 10 voor niet leden.

2. Er mag gevist worden met 1 hengel voorzien van ten hoogste drie haken.

3. Een reserve hengel is toegestaan plaats hem wel met het topeind richting duinen, hieraan mag zich echter geen onderlijn aan bevinden.
 
4. Los beaasde onderlijnen zijn toegestaan.

5. Alle vers aas is vrij met uitzondering van zachte krab en witjes.

6. Er wordt gevist op hele centimeters afgerond, dus een vis van 36,4 cm telt dan gewoon voor 37cm.

7. Door middel van een signaal zal door Team Zeevissport het begin van de vissessie worden aangegeven. Voor dit signaal gevangen vis mag niet ter meting worden aangeboden.

8. Waden tot kniehoogte is toegestaan.

9. Het is toegestaan om van plaats te wisselen door aanwijzing van de wedstrijd coördinator, uw inschrijvingsnummer is uw vaste plaats met uitzondering op jeugdleden of op basis van medische gronden.

10. Koppels worden alleen bij inschrijving toegekend.

11. Na het eindsignaal moet iedereen direct de lijnen binnen halen, waarna de gevangen vis alsnog meetelt.

12. Een emmer van een +/- 15ltr.is verplicht eventueel voorzien van een deksel met kleine opening het water bij regelmaat verversen of koelbox. Een tweede emmer wordt op prijs gesteld om ondermaatse vis snel te kunnen opmeten en terug te plaatsen. (je bent met twee, dus dat moet wel lukken)

13. Zeevissport rode emmer kan je aanschaffen voor €10 wel even op voorhand melden op ons info mail adres info[at]zeevissport.com met de melding "Graag een Zvs emmer".

14. Hoe de wordt de vis gemeten? Ieder koppel laat zijn vis meten waarvan zijn beur koppel het dichtst naast hem staat. Na het meten knip je een stukje van de staart. Een speciale minimummaatlat van Zeevissport kan je ter plaatse bij de inschrijvingen aanschaffen voor €10. Na afloop wordt er geen vis gemeten op de parking!

15. De vis telt pas mee vanaf 15cm (op de Zvs maatlat zichtbaar), na opmeten wordt ondermaatse vis terug gezet in hetzelfde water.

16. Bij slecht weer en/of slechte vis- of vangstomstandigheden kan Team Zeevissport besluiten op een andere locatie te gaan vissen dan waar de vissessie gepland is.

17. Het vervoer van en naar de visstek is geheel voor eigen risico. Zeevissport stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei vermissing, schade of letsel. Bij letsel steeds de organisatie op de hoogte brengen voor verzorging!

18. Overtredingen kan je melden bij de controleur en tot hooguit 1 uur na afloop bij de vissessie.

19. Beslissingen van Team Zeevissport zijn bindend.

Print hier een versie uit in pdf formaat:

 


Deze locatie is officieel aangevraagd bij de Federatie Zuidwest Nederland. We vragen dus aan alle niet deelnemers deze locatie vrij te houden, met onze dank voor uw begrip!


 
Disclaimer

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 okt 2018 20:11