1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20
5 / 20
6 / 20
7 / 20
8 / 20
9 / 20
10 / 20
11 / 20
12 / 20
13 / 20
14 / 20
15 / 20
16 / 20
17 / 20
18 / 20
19 / 20
20 / 20
  Team ZeevissportBelgium Hobie Kayak Fishing Team


Zeevissport vzw / Hengelsport vereniging
 

Zeevissport vzw is een Belgische Hengelsport Vereniging die informatie verschaft via haar website aan de Belgische en Nederlandse sportvissers. Ons doel is dan ook voor iedere sportvisser en beginnende sportvisser wegwijs te maken in deze prachtige sport. Voor de ene visser is het puur om de ontspanning te doen voor de andere gaat het om een mooie wedstrijd te winnen. Alle zeevissers en zoetwater vissers met hun eigen ervaringen en belevenissen zijn hier terug te vinden op deze webstek. Daar bovenop organiseren we ook tal van wedstrijden, evenementen, Memoril Linda Delvaux Cup, kajakvissen op de Grevelingen en Oosterschelde, kajakvissen op het zoete water, Hobie Kayak Try Out Events, vakantie vistrips al dan niet met een Hobie Kayak, initiatie dagen voor de recreantvisser.


Sinds 15 maart 2005 bestaat Zeevissport 15 jaar, in deze jaren is er heel wat vooruitgang geboekt. We hebben daarbij een geweldig Team opgebouwd dit om de sportvisser nog beter wegwijs te maken met allerhande informatie en evenementen. Zeevissport is sinds 15 maart 2008 over geschakeld naar een vzw of hengelsport vereniging. Voor ons allen een enorme stap vooruit in de goede richting en in het opzicht naar de organisatie toe bied het ons tal van mogelijkheden, dus ook voor onze leden, bezoekers en schrijvers, want daar doen we dit allemaal voor. Een kleine toelichting, wat is eigenlijk een vzw ? Wel de afkorting “vzw” staat voor “Vereniging Zonder Winstoogmerk”.


Sinds januari 2009 is onze vereniging aangesloten bij de Federatie Zuidwest Nederland. Dit geeft ons op organisatorisch vlak meer mogelijkheden en een betere communicatie met het hengelsport gebeuren in Nederland.


Mega Eventing is in 2010 van naam veranderd dit ter nagedachtenis van mede oprichtster Linda Delvaux, de naamsverandering "Memorial Linda Delvaux Cup" is op de uitreiking in november 2010 door de vele deelnemers warm onthaald en is tot op heden een van onze meest geliefd Event zowel voor onze Teamleden als voor onze deelnemers.


In 2013 is Zeevissport gestart met een Belgisch kampioenschap kajakvissen. Nu onder de noemer "Zeevissport Hobie Kayak Fishing Trophy". Hierbij hebben we als eerste Europees land toch iets moois neergezet waarbij de reacties tot van uit de USA en Australië zeer leuk waren en dit kunnen we enkel maar beamen.


2015 staat in het teken van 10 jaar Zeevissport en dit zal op alle Events in de aandacht gezet worden, we starten daarbij op de Boat Show in Gent waar een leuke stand zullen neerzetten met Hobie Kayaks, Kajak Try-Outs en de Desk voor Event informatie en de VISpassen 2015 voor het vissen in Nederland zijn hier te verkrijgen.


Zeevissport vzw is ook actief op diverse beurzen zoals deze van Utrecht, Kortrijk en Gent. Hier kan men terecht om meer informatie te bekomen van onze evenementen die we jaarlijks organiseren. Tevens bedelen en verdelen we ook de VISpas voor het vissen in Nederland.


Op deze rubriek stellen we onze Teamleden voor en zijn voor ons allen van gelijke waarden. Onze Zeevissport activiteiten kan je dan weer nakijken op de rubriek "What's Up" dit geeft je alvast een beeld hoe het er aan toe gaat. Als u vragen heeft kan je onze Teamers raadplegen, dus je mag u ze gerust een mailtje sturen, zij helpen u graag verder.

Zeevissport is een open vereniging een ieder kan aan onze Events deelnemen, en het staat u vrij om lid te worden van onze vereniging waarbij u tevens een VISpas in ontvangst krijgt

Verder wensen wij namens Taem Zeevissport aangename en leuke visdagen toe!

 


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2020 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 15 mrt 2020 10:29