Eric v/d Dries

Een kijkje in viskist van Eric van den Dries.

Ik ben werkzaam bij G.K.O. De Dreu in Oudelande, mijn werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van glas, kozijnen, deuren, timmeren metselwerk enz.... Hier werk ik al 4 jaar met plezier.

Ik ben op het kanaal in Vlissingen begonnen. daar stond ik op 12 jarige leeftijd al langs de kant om te kijken of ik ze kon vangen.... Ik ben een tijdje gestopt vanwege school en werk en later weer begonnen via vrienden.

Ik ben een jaar of vier geleden lid geworden van vereniging 't Sloe in Nieuwdorp en het eerste jaar wat dingen uitgeprobeerd. Het tweede jaar werd ik eerste van de club. Tijdens mijn lidmaatschap bij vereniging 't Sloe in Nieuwdorp werd ik lid van Zeevissport Zeevissport vzw. Leuke mensen, leuke stekken. Nog veel om te leren en te proberen. Ik ben blij dat we met het team de afgelopen 2 jaar lekker hebben kunnen vissen.

Mijn vriendin, waar ik nu bijna 11 jaar mee samenwoon, respecteert mijn passie voor het vissen. Daar heb ik het mee getroffen zou ze zeggen.

Graag zou ik eens willen gaan vissen in Noorwegen. Dat ligt in de toekomst, er kan nog veel gebeuren. Voorlopig heb ik het nog prima naar mijn zin.

Ik wens iedereen een goede vangst !

Groeten,
Eric v/d Dries
Zeevisteam Zeevissport vzw
eric2[at]zeevissport.com