Dennis v/d Dries

Mijn naam is Dennis van den Dries. Ik ben geboren en opgegroeid in Oost-Souburg, vlak bij het kanaal door Walcheren. Als kind was ik al vaak met mijn hengel aan het kanaal te vinden, en op wat oudere leeftijd vooral ‘s nachts om op paling te vissen. Als ik niet bij het kanaal te vinden was, dan visite ik op karpers in allerlei slootjes in de omgeving.

Toen ik naar Noord-Holland ben verhuisd, heb ik het roofvissen ontdekt. Vervolgens ben ik een jaar gaan backpacken in Australie, een super bestemming om te vissen. Geļnspireerd door o.a. Rex Hunt (bekend van TV), viste ik hier bijna dagelijks. De vangst belandde vrijwel altijd op de barbecue. Mijn grootste uitdaging was om hier zo veel mogelijk soorten te vangen. Uiteindelijk heb ik er 36 soorten vis weten te vangen!

Ook tijdens andere vakanties probeer ik altijd wel een paar dagen te vissen. Zo heb ik o.a. gevist in Cuba, Nieuw-Zeeland, Thailand en Ierland.

Inmiddels woon ik weer in Zeeland, en ben ik actief begonnen met zeevissen. Via mijn neef, Eric van den Dries, ben ik in contact gekomen met Team Zeevissport en het wedstrijd vissen. De combinatie van wat competitie en veel gezelligheid bij de wedstrijden vindt ik erg leuk!


Groeten,
Dennis v/d Dries
Zeevisteam Zeevissport vzw
dennis[at]zeevissport.com