Bram Zonnevijlle

Hallo mede vissers,

Ik ben Bram Zonnevijlle uit Nisse ik ben 31 jaar oud en werkzaam bij de gemeente Borsele als ‘reserve’ voorman van een groenploeg. Zelf ben ik nu vanaf 4 jaar verbonden met Zeevissport, graag vis ik de wedstrijden mee van onze club, omdat ze altijd erg gezellig zijn en gemoedelijk verlopen. De drempel om ze mee te doen is erg klein.

Sinds 2 jaar ben ook actief voor het Zeevisteam van Zeevissport, wij vissen in een leuke groep ‘korps’ de voorselectie NK, de Penn Competitie en wie weet nog meer interessante wedstrijden in de toekomst.

Al sinds kleins af aan ben ik in aanraking gekomen met het vissen, mijn vader deed dit al langer en samen met mijn tweeling broer gingen we opzoek naar de waterkant. Op vakantie, hier in de beide Schelde’ s en de dorpsvijver of watergangen rond Nisse. Of we nou op een karper of platvis viste beide was even leuk en spannend.

Rond mijn 10de jaar.. kocht mijn vader samen met mijn oom een visbootje, deze werd natuurlijk ook gebruikt om lekker in de zomer op het Veerse Meer te varen. We gingen met de boot voornamelijk op de Westerschelde vissen. Dit was altijd weer een mooi avontuur, we leende de tractor van opa en s ’ochtends vroeg reden we lekker met zijn allen na de zeedijk om zo de boot, over hoog water ergens te water te laten. De tractor aan de kant en vissen maar. Dit vaak met goed resultaat, mooie wijting, schar en zelfs een gul.

Tussen mijn 18de en 25ste jaar heb ik eigenlijk niet of nauwelijks gevist. Dit i.v.m. andere drukke bezigheden, werk en sport.

Sinds een jaar of 5 vis ik weer regelmatig tot vaak, al is het ergens op vakantie in bijvoorbeeld Frankrijk op een forel of Denemarken op de schar en de gul ( Denemarken is overigens aan te raden, het is erg low budget en je kan er erg veel verschillende vissen vangen, schar, schol, bot, paling, geep gul en zelfs zeeforel).

Ook ga ik een aantal keer per jaar met een groepje bekende met een charterboot mee, soms Westerschelde, of de Noordzee maar ook de Grevelingen is een leuk water. (kijk op onze site voor meer informatie over deze charterboten)

Graag zie ik je aan de waterkant of op de boot, voor veel leuk vis plezier!

Groeten en tot dan,
Bram Zonnevijlle
Zeevissport Zeevisteam
bram[at]zeevissport.com