Strandvissen Event op 17 november bij Kustlicht Zoutelande

Op 17 november vervissen we het "Strandvissen Event" en dit keer trekken we nog eens terug naar onze oude locatie bij Kustlicht Zoutelande. Vismaten Willy en Marc konden met me mee rijden wat toch steeds aangenamer is dan dat je alleen rijd. Optijd aangekomen en konde al reeds enige leden begroeten op de parking. alles rustig kunnen uitpakken terwijl er nog deelnemers ariveerden. Met dit gegeven was een ieder op de parking klaar en trokken we samen de hoge duin over wat altijd schouwen is om er over te gaan, maar goed de afdaling gaat dan weer eens zo vlot. Een ieder pakte een leuk plekje in wat vrij uit te kiezen is op dit oefen Event. De vis die gevangen wordt moet ook ieder voor zich noteren op een speciaal ducument dat je kan downloaden op deze website. En voor wie dit vergeten is heb ik altijd wel een aantal reserve bladen bij me.

Zo eenmaal alles opgetuigt was het wachten op het start signaal van 14:30u en dan is het vissen tot 18:30u. Het weerbeeld zag er best goed uit zie maar naar de foto's niet te veel zijwind met nog een aangename temperatuur, en er viel geen neerslag dat is ook maar best goed!

De vangsten kwamen moeizaam op gang, maar na de kentering en bij zon's ondegang kwam het goed los. In de eerste uurtjes werden er meestal Zeebaars, schol en schar gevangen naar de late avond toe was er veel wijting bij gekomen. En ondergetekende ving als eenigen een mooi tong.

De opkomst voor dit Event was niet groot maar best weer gezellig, iedereen weer een vriese nus opgestoken. En weer een leuk weerzien van de vismaten onderelkaar. Met de koplampen aan trokken we om 18:45u allen weer richting parking en konden we daar de eindschore bekijken van de ingevulde bladen. Enekele deelnemers vergaten hun naam eronder te zetten maar vermoedelijk zijn deze van Leon en Jan, maar dat pluizen we later nog wel uit.

op naar het volged Event MLDC daar verwachten we ook een spannede wedstrijd onder de recreant vissers !

Iedereen bedank voor jullie sportieve opkomst en graag tot de 9e juni...! 


Strandvissen Event 17 november 2018
Score Naam Aantal vissen Totaal cm's
1 Carel 18 389
2 Leon 18 388
3 Jan 17 385
4 Eric 9 204
5 Theo 6 128
6 Gustaaf 3 70
7 Marc 2 33
8 Willy 0 0
       
Totaal: 73 1597
Grootste vis: Eric : wijting 29cm
Grootste vis: Jan : 2x schar 29cm
 
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 24 dec 2018 11:52