Op pad met de Camera man van Plattelands TV

Zaterdag vroeg op de morgend was er een film sessie gepland voor Mark van Dijk Yachting om het vissen vanuit een Hobie Kayak voor te stellen aan het grote publiek. Nu wegens de drukke periode kon Mark zelf niet mee aanwezig zijn voor deze opnamen. Zodoende sprong ik even in voor hem, wat tevens een goede gelegenheid is voor onze vereniging om de nieuwe Safety Boot te testen op het water die we special hebben ingebracht ter veiligheidsondersteuning van onze Kajak Events.

Om 4:40 uur pik ik de boottrailer aan op weg naar De Heen, onderweg en bijna op bestemming stak het wagentje van Rudi de Camera man van Plattelands TV me voorbij, het leuke is dat hij dan nog niet wist dat hij mee in onze boot gaat filmen. We zijn er bijna nu afrit Steenbergen /Zierikzee nemen en dan is het niet ver meer. Eenmaal op de parking was uiteraard Rudi al gearriveerd als ook Harm stond er al als eerste van het kajak visteam. Nog te verwachten zijn Pascal, Ronny en Marco.

Het was weer een aangenaam weerzien van Rudi hij maakte enkele jaartjes terug ook een film van Bellyboot- roofboot- en kajakvissers bij de Dikkebus vijver te Ieper. Harm steeds gedreven om met de Hobie Kayak te vissen wist weer enkele mooie en nieuwe shads te presenteren van Pesca Baits, benieuwd of ze goed hun werk gaan doen bij de opnamen. Ondertussen arriveerden ook Ronny, Marco en Pascal voldoende manschappen om de boot te water te laten en plaats te maken voor Rudi.

Ondertussen kon Rudi zijn werk doen terwijl het visteam de Hobie Kayaks aan het installeren en tevens te water laten, daarna tijd om het echte werk vissen vanuit een Hobie Kayak in beeld te brengen. Zodoende zijn er de ganse voormiddag zeer mooie beelden gemaakt en heb ik men uiterste vaartechnieken uit de kast gehaald om Rudi de vangsten zo goed als mogelijk op de 18mm filmrol te kunnen plaatsen. Hij zelf vond de boot zeer stabiel om te filmen, hij heeft het zeker 10 keer herhaald en dat geeft en mens weer een goed vertrouwen!

Voor mezelf alvast een leuke ervaring al viste ik zelf niet mee, maar wat Rudi in beeld gaat brengen zal weer klasse zijn, zoals al zijn filmen die hij voor de hengsport gemaakt heeft. Voor het kajak visteam ook een dikke pluim voor de mooi vangsten en technische demonstraties in beeld te brengen, top!

 

Bedankt Rudi je bent een top Cameraman en persoon we zijn allen benieuwd naar jouw beelden over het vissen vanuit een Hobie Kayak met het Kajak visteam!
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 24 dec 2018 11:54