Geepvissen Event op 19 mei bij Zierikzee

Geepvissen is een blijft een leuke hengelsport discipline en op 19 mei was een ieder weer welkom op dit Geepvissen Event. Het weer zag er niet zo warm uit voor de tijd van dit jaar, want een dikke jas konden we best verdragen. Op de morgend stond er nog een koude wind, maar die zwakte al goed wat af. De opkomst voor dit Event blijf nog steeds hangen op een 12 tal deelnemers mezelf incluis, al zie ik er graag toch wat meer recreatieve geepvissers opdagen!

We starten op deze dag om 6:30u enkele uurtjes vroeger dan gepland was. Dit ivm de getijden, deze waren gunstiger, dus iedereen vroeg uit de veren en voor het geepvissen is dit altijd een voordeel.

Met deze vervroeging maakte ik het mezelf niet gemakkelijk, want ik moest nog voor men bedrijf enkele dagen naar het Polen en was pas vrijdag avond laat thuis, en daarbovenop werkte ik nog op ditzelfde weekend samen voor een Hobie Kayak Fishing Camp van Pascal in samenwerking met Mark van Dijk Fishing en Peter de Kock. Dus ik had reeds woensdag alle spullen in de auto gestopt, maar je kent dat hé... altijd nog wat vergeten en de laatste moment er nog bij proppen.

Zodoende werd de weinige slaap me zaterdag ochtenden fataal. Doorheen de twee wekkers geslapen en werd pas een uur later wakker. Dus even een tandje bij steken en richting Zeeland met de kajaktrailer achterop. Eens aangekomen stonden er reeds 11 man te gepen, maar ze konden best begrijpen dat ik wat later was. "Thanks guys I prisieded"!

Zo Hengeltje Sea Drifter van Arca maar eens uit de hoes halen de Baitrunner molen van Shimano erop, dobber met onderlijn eraan en hopa, lekker geepvissen. Er werd meestal met roze zalm, zagertjes en een stukje geepstaart gevist. Maar goed, de geep beet wel,... maar heel voorzichtig nog. Hier en daar lukte het wel na een tijdje maar de uitzondering op deze dag was wel die van Ivan. Hij ving er maar liefst 15 stuk, jawel... niet slecht hé voor een ochtendje geepvissen! Knap gedaan Ivan. Hopelijk mag een ieder ook zo'n leuke vangst hebben op de komende Memorial Linda Delvaux Cup van 9 juni! Wie zich nog niet heeft aangemeld toch even vlug doen hoor! Op deze dag is iedereen welkom, kinderen, vrouwen, leden, niet leden, boezem vriend, vismaat, neanderthaler... kortom iedereen is welkom!

Na afloop een ieder weer terug naar de parking, daar nog wat ouwe hoeren zoals onze Nederlandse vrienden altijd zeggen, dacht ik ja, nu ik 230 volt in men auto heb kan ik met men Senseo een lekker bakje koffie schenken, want na die korte nacht kon ik dat beslist wel gebruiken. Maaaar... waar ik niet aan gedacht had om een kopje mee te nemen, go..ver..omme grrrr.#!?* Enfin, we mogen zeker weer niet klagen, want een ieder heeft zich goed vermaakt en daar doen we het toch voor! Zelf vond ik het weer geweldig om weer wat bekende gezichten te zien en de sfeer aan de prachtige Oosterschelde op te snuiven.

Iedereen bedank voor jullie sportieve opkomst en graag tot de 9e juni...!  
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 28 mei 2018 21:13