Leon en Marc Winnaars van de "Dual Fishing Masters 2018...!
SponsorsOp 15 December vervissen we een nieuw nog nieuw Event voor een 2e jaargang "DUAL FISHING MASTERS". Deze strandviswedstrijd is voor een ieder toegankelijk en is uniek in zijn samenstelling, want je beuren met hier de vis op ipv een controleur en op deze wijze leer je ook weer nieuwe vissers kennen.


De weersvoorspellingen maakte het ons niet eenvoudig om het verkeerslicht op onze online Agenda op groen te zetten. Met een 7 bfrt naar 4 bfrt aanlandige wind op de voorlaatste dag konden we het licht dan toch op groen zetten. De wind zou pas rond 16u weer aanwakkeren, toch een wind uit ZZO voeld toch best koud aan. En de meeste waren hierbij toch goed aangekleed. Alle inschreven 13 koppels hebben zich reeds aangemeld op de parking bij de Oase dus dat is alvast een goed teken.


Omstreeks 10:30u kan ik de toeter indrukken en alle 26 lijnen gaan richting het ruime sop. Het wordt weer even zoeken voor de vissers of de vis ver of kort bij zit, maar het werd me toch duidelijk dat ze bes van ver moesten gehaald worden. voornamelijk schar en platvis, de bot kwam soms wel eens van kortbij. Ook hier zoals bij de oefen sessie bij Zoutelande, kwam na de kentering de vis los en werden er met uitzondering wel een trippel gevangen, geen bier, maar in de vorm van vis (vertaling voor de Belgen).


Het zonnetje kwam er op de middag door en dat was best aangenaam, het brengt weer tal van bezoekers op het strand, ruiters en zelfs een Kitte surfer? Een beetje vreemd zo hier tussen de palenrij denk ik,niet? Maar goed zolang ze niet over men deelnemers vliegen is het prima! Dan komt en een Duitse vader met zoontje van een jaar of 6 denk ik en en kleine rakker was zo gefascineerd door het vissen dat hij niet van deze plek weg wou, altijd leuk om te zien. Dan passeert er nog een sportvliegtuigje met de schroef aan de verkeerde kant, maar goed het is een normale dag alles loopt goed we staan in Zeeland bij het zoute water en we zijn aan het vissen...


Hoewel een ieder vis heeft gevangen blijft het moeilijk vissen, maar wat wil je met zo'n wind, maximaal haalt men een 6 tal vissen de man, we hebben al beter meegemaakt, maar iedereen heeft vis dat is toch ook al leuk voor de uitslag! Omstreek 14:30 blazen Harm en Jan de wedstrijd af waar een laatste vis nog op het score bord kon gezet worden. Het was een Koude maar best leuke viswedstrijd! Snel inpakken en richting parking om dan weer bij te komen van het sjouwen en de koude.


Ondertussen was ik me al wat gaan opwarmen op de parking en kon ik de bladen met de koppelscores ophalen, Leon teld dan alles nog vlug uit en zo komen we tot een eindscore die je onderaan deze pagina kan bekijken. Eric en Theo vingen in deze editie de grootste vis (34cm) en ontvingen beide daar een mooie medaille voor. Maar er kan maar een de winnaar zijn, of toch niet twee in dit geval en dat zij Leon en Johan... alvast dikke proficiat met jullie eerste plaats van het "DUAL FISHING MASTERS 2018"...!!! Als prijzen kregen de twee winnaars een gratis opstap met de catamaran van de North Sea Charters bij Neeltje Jans en een goed Kratje Belgisch Bier. Ook voor de andere winnaars en deelnemers voorzien we een feestelijk en echt Belgisch bier! Made in Belgium kan nooit slecht zijn...!


Nog dank aan North Sea Charters en Zeevissport vzw voor de prijzen pot!

We zien jullie allen volgendjaar weer graag terug en ditmaal met een tweeluik van "DUAL FISHING MASTERS 2019"" en misschien voorzien we hier wel en nieuwe Trofee voor...!

Is deze wedstrijd je goed bevallen kijk dan zeker nog eens op onze online Agenda voor meerdere Events..!
Deelnemers op wedstrijd parcours Oase / DomburgPrijsuitreiking

Uitslag "DUAL FISHING MASTERS 2018"

SCORE  -  DUAL FISHING MASTERS 15 December 2018
Score VAK Land Plaats Naam Aantal vissen Score in cm's
1 1 3 Leon v W. 12 280
Johan V.
2 3 11 Bram Z. 11 260
Johnnij v S.
3 3 14 Geert F. 10 251
Jo S.
4 2 7 Harm D. 10 230
Jan O.
5 2 6 Ivan W. 9 220
Paul v C.
6 3 12 Niek R. 8 189
Henk V.
7 1 5 Gustaaf V. 7 172
Theo v L.
8 1 2 Eric B. 6 169
Franky C.
9 1 4 Tim W. 4 96
Marc S.
10 3 10 Wouter H. 4 95
Carl v O.
11 2 9 Dirk d M. 4 92
Fons V.
12 2 8 Michel R. 3 77
Berry L.
14 1 1 Fons W. 1 25
Thomas V.
  Totaal 89 2156
 
Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 24 dec 2018 17:15