Mooie vangsten, Geepvissen Event bij Levensstrijd te Zierikzee

Op 20 mei gaan we geepvissen met zij die al eens willen oefenen voor de komende Memorial Linda Delvaux Cup - Geepvissen die op dezelfde locatie is. Het weer was beter dan ze voorspeld hadden en dus een mooie meevaller alwas het nog wat koud in de voormiddag. Een beetje minder wind misschien, maar het kon best. De zon was er alvast in overvloed en een mooi gegeven voor het geepvissen, al vang ik ze ook met ruw weer, wat je kan na lezen op de oudere vangstberichten van zondag 8 juni 2008 op onze website.

In de vriezer had ik nog roze zalm in pakjes gerold van vorige geeptripjes, die zullen nog wel werken. Ook even op de heenweg langs Hengelsport Hielkema langs geweest om nog wat zagertjes op te halen. en zo rijden we richting Zierikzee.

Bij aankomst op de locatie zagen we in de verte de Mitte met zijn zon al vissen. De jongste telg van dit veld had al reeds een geep geland en dat is best een goed teken. Rustig onze hengels op getuigt. Dochter Cindy vist met de nieuwe Arca Commander 360 met een werpgewicht tot 150gr. een perfecte vervanger van de ARCA SEA Drifter 420 waar ikzelf mee vis. Deze hengels zijn super licht van gewicht en perfect voor het vissen op geep, dus een goede aanrader voor elke geepvisser vraag er naar bij uw locale Hengelsport zaak in uw buurt. Wij hebben er alvast twee ARCA Commander 360 hengels gereserveerd voor de komende MLDC geepvissen van 3 juni. We zijn ook weer druk in de weer geweest om nog andere mooie prijzen te bemachtigen zoals molens met een beatrunner welke ook top zijn bij het geepvissen,én niet te vergeten iedere deelnemer ontvant op deze dag een gratis ARCA visemmer van Zeevissport met aasbakje en deksel. Cindy had een nieuwe hengeltas van SPRO aangeschadt deze is ruim en bekeed met een alu stofje dus bescherming tegen koude of warmte.

We gaan alvast verder met de vangsten want daar zijn jullie wel benieuw naar. Cindy ving hier 4 mooie gepen en voor mezelf ving ik er 9 en dit op 4 uurtjes tijd. Een heb ik alvast weer terug geplaatst de andere zijn voor een goede kokkin van de Manage, zij vind het een bijzondere lekkere vis. Iedere deelnemer noteerde zijn eigen vangsten en konden dit na de wedstrijd afgeven en de uitslag ervan kan je hieronder bekijken. De Mitte had een geep op de teller staan maar wel de grootste met 63cm.

Op de visplek zelf is het best weer oké om veilig op de glooiing te staan. Vroeger was het hier spekglad, maar dezer tijde is dit gegeven kompleet weg en schuif je niet weg hoe dit komt geen idee.

Volgend weekend 27 mei vind je me bij de zeebaars demo dag bij Hengelsport van der Poel te Yerseke met onze vereniging Hobie Kayaks waar je kennis mee kan maken met wat de mogelijkheden zijn, je kan ze tevens ook huren tijdens onze Events van Zeevissport op deze manier kan je ook de beleving van het kayakvissen met de lijve ondervinden. De Hobie Kayaks zijn voorzien van Turbo roer en vinnen + de nieuwe reverse Drive en een fishfinder van Raymarine en Lowrance zij er ook opgebouwd. Ook voorzien we onze nieuw meetlatten voor de Zeevisser met de Belgische en Nederlandse minimummaten. Dus allen alvast welkom op deze Zeebaars dag te Yerseke!

Het was weer een topdagje hier bij Zierikzee..!

Geepvissen 20 mei
Plaats Naam Aantal Cm'trs
1 Eric dK 9 483
2 Gustaaf V 8 457
3 Stafaan V 7 383
4 Ad B 6 326
5 Eddy B 5 270
6 Cindy dK 4 219
6 Mitte son 4 219
7 Fonne S 3 168
8 Roland vO 3 157
9 Carl vO 2 113
10 Mitte 1 63
11 Theo vL 1 58 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:38