Ivan & Paul winnaars van het eerste Dual Fishing Masters 2017
Sponsors
Na enkele proef sessies koppelvissen onder de Teamleden inclusief ondergetekende hebben we besloten om een koppelwedstrijd strandvissen voor de recreatieveilingen te organiseren op 9 december bij het strand voor het paviljoen de Oase te Domburg.

We zouden starten met 15 koppel waar er nog twee van zijn afgemeld, dus met 13 koppels zijn we dan ook van start gegaan wat zeker een goede opkomst is gezien het weerbeeld van sneeuw en wind.

We starten om 10:30 alle koppels stonden moedig klaar aan de waterlijn voor een eerste worp richting mega branding. Een moeilijke opgaven, want daarbovenop komt men nog te kampen met een keiharde stroming. Oostende-lood en stevige hoofdlijn was hier best welkom om te blijven liggen. Hopelijk bij het keren van de tij minder stroming. Marco en Nick kwamen met hun eerste worp tegen de palenrij terecht die heb ik dan gelijk ook een andere plek van een afvallend koppel voorgesteld en daar waren ze gelijk op ingegaan. Een eerste wijting van 29 cm gevangen door Dirk bracht toch weer de nodige moed op om er verder tegenaan te gaan.

Na enige tijd kwamen de vangsten toch op gang niet de massa, maar er werd hier en daar toch enkele vissen op de meetlat gelegd. De overmaat is wijting, af en toe een mooie schar een enkele bot en een paar meuntjes en zeebaarsje in het eerste vak. Het is duidelijk te zien dat flink wat zand is op gespoten het ziet er als een spiegel uit zo vlak is het tussen de palenrijen. En had ook de indruk dat er op het derde vak nog meer stroming zat de andere twee, als je goed ziet op enkele foto's is te zien dat er nog een zandplaat voor het derde vak ligt woordoor de stroming nog eens versneld wordt.

Michel was de enige deelnemer zonder vismaat, maar zijn vangst zouden we dan maal 2 doen helaas is zijn vangst uitgebleven. Ondanks er hier veel goede vissers zonder vangst afsloten hebben ze de moed niet opgegeven waar ik dan ook veel bewondering voor heb. Het was echt wel vechten tegen de bierkaai waar het lood in het water veranderde in torpedo's. Toch knap gevist van alle deelnemers in dit moeilijk water! En het is ook hoe je het bekijkt want vissen in deze situatie is alvast een sterke uitdaging! Aan de beelden kan je zien hoe indrukwekkend het wel is met die hoge branding.

De klok van 14:30u komt eraan tijd om af te blazen we hebben dan ook de volle 4 uur gevist of gestreden het was wel goed geweest.

Voor de uitslag bekend gemaakt werd nodigen we nog even Mario uit om zijn trofee van de Linda Delvaux Memoril Cup 2017 in ontvangst te mogen nemen, hij kon er toen helaas niet bij zijn maar dit maken we op deze dag weer goed. Proficiat van ons alle Mario! Derde haak trofee op rij voor Mario en we hebben hem gevraagd om hem in de Hengelsport zaak van Hielkema ten toon te stellen zo kunnen ook andere vissers deze haak bij Rik bewonderen.

De uitslag kon op de parking samen gebracht worden en het winnend koppel is als volgt:

1e plaats: 260cm 10x vis
Ivan en Paul beide kregen een Gratis opstap met de North Sea Charters deze Catamaran vertrekt vanuit Neeltje Jans en bezorgd u een leuk vistrip op zijn Ruime en uitgeruste Cat. Ook nog ontvingen zij een leuk Belgische bier met bijhorend bierglas. En voor Ivan was er nog de Zeevissport medaille voor de grootste vis.

2e plaats: 144cm 6x vis
Leon en Eelco, beide ontvingen ook een set Leffe bier met bijhorend glas.

3e plaats: 89cm 4x vis
Nick en Marco, ook voor beide divers soorten bier van Lindemans

Voor alle overige deelnemers hadden we nog een fles champagne van Martini Brut welke wel goed kan gebruikt worden voor de komende feestdagen, geniet er allen nog van en nog prettige eindejaarsdagen, want dit was tevens ook ons afsluitend Event voor 2017!Nog dank aan onze Sponsors voor hun bijdragen!

Dank aan alle Teamleden voor het verloop van weer een geslaagde organisatie. Zie op onze Agenda voor de nieuwe datums van 2018. "Be there"...!
Deelnemers op wedstrijd parcours "De Oase" te Domburg

Prijsuitreiking op de parking


Uitslag Dual Fishing Masters 2017


Dual Fishing Masters 9 December 2017
Land Plaats Naam of Lid nr. Aantal vissen Score in cm'ters
1 Ivan W. 10 260
Paul v C.
2 Leon v W. 6 144
Eelco v W.
3 Marco v D. 4 89
Niek R.
4 Dirk d M. 1 29
Fons V.
5 Willy v H. 1 26
Eric vd D.
6 Hans v S. 1 24
Wim M.
7 Harm D. 1 21
Jan O.
8 Fons W. 1 15
Simon S.
9 Eric B. 0 0
Eddy vd V.
9 Gustaaf V. 0 0
Stefaan V.
9 Bram Z. 0 0
Kees O.
9 Michel R. 0 0
 
9 Sjaak K. 0 0
Mario V.

 


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 23 dec 2018 12:16


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 23 dec 2018 12:16