Sjaak Kersten verdiende winnaar - Memorial Linda Delvaux Cup - Geepvissen 2016

Op zaterdag 4 juni ging deze geepwedstrijd van start en dit jaar kozen we terug voor de locatie bij Levensstrijd te Zierikzee. Voorgaande jaren visten we op Colijnsplaat wegens werken aan de dijk bij Zierikzee, maar er werd bij Colijn maar weinig geep gevangen. Omdat op Zierikzee nog moeilijk te vissen is op geep bij laag water kozen we dit jaar om over hoogwater te vissen. Zo vermeden we dat deelnemers 10m over rotsblokken moeten klauteren wat niet echt handig is. Kees nam dit jaar de uitzetting van het parcours op zich, want Leon had een viering van de voedbalclub op zijn agenda staan. Kees had zijn eigen inbreng in de uitzetting van het parcours en verlengde de tussenafstand wat ruimer in vanwege de toch 32 deelnemers, want normaal hebben we hier een 50 man staan.

Het weerbeeld was voor het geepvissen voor mijn persoonlijke standaard prachtig te noemen starten met mist en eindigen in een vol overgoten zonnige dag. We visten ook later dan normaal 14:30u dit gezien de getijden mits we rond het hoogwater starten. Bram mocht aan alle deelnemers langs de waterlijn een geepdobber en een uitsteker bedelen als extra goedie van de vereniging. Ondertussen zag hier en daar al geep springen dat was alvast een geruststelling voor mij. Er dan ook hier geep geland worden vandaag dat is zeker. En ja, dat was ook zo! De doorgedreven geepvisser lande zeker zijn geep. Ook waren er deelnemers zonder geep, helaas zij hadden minder geluk deze dag. Maar al bij al mogen we niet klagen, want we hebben andere wedstrijden gehad waar er minder gevangen werd. Nog een leuk bezoekje ontvangen Nik Romein van Riemerswaal fijn dat hij even langs kwam!

Om de klok van 18u weerklok de toeter over het zilte water helaas einde van de wedstrijd, waar toch een ieder van genoten heeft. Een einde is het nog echt nog niet want er vallen nog prijzen uit te delen. Anders dan andere jaren hadden we Zeevissport kledij voorzien. Dit omdat Zeevissport bezig is met een grootse verhuizing en de tijd ons ontbreekt om diverse sponsors te benaderen voor de toch steeds mooie prijzen die zij voorzien. En deze met de grootste geep (66cm) kreeg er nog een Zeevissport pet er bovenop.

De score werd berekend door Kees en mocht hij dan ook het resultaat mede delen. Grote en toch verdiende winnaar van deze geepvissen reeks is Sjaak Kersten hij schommelde al jaren op een tweede en derde plaats nu mocht hij een mooi Memorial haak in ontvangst nemen.

Proficiat Sjaak een top prestatie!

Nog dank aan Johan van Buys Hengelsport te Grobbendonk hij kon me nog via een tip van Gustaaf een bijzonder haak uitsteker voorzien die zeer geschikt is voor de geep.

We zien jullie allen nog graag terug op de volgende reeks met het strandvissen op 12 november en het proefvissen op 5 november "Be there"!
Deelnemers op wedstrijd parcours Zierikzee / Levensstrijd
Natuur plaatjesDe Memorial Linda Delvaux Trophy Geepvissen


Prijsuitreiking MLDC geepvissen 2016

Winnaar is Sjaak Kersten, Proficiat Sjaak...!Uitslag Memorial Linda Delvaux Cup - Geepvissen 2016

Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:30