"What a beautiful day for Fishing" Proefwedstrijd koppelvissen te Domburg 2016

Zondag 23 oktober late namiddag, nog nagenietend van het mooie weer van gisteren bij het strand van Domburg. Ja, want daar hadden we precies op dezelfde dag als vorig jaar een proefwedstrijdje koppelvissen onder Team Zeevissport leden samen met enkel visvrienden. Bedoeling van deze proef wedstrijden koppelvissen is om dit uit te werken voor een groter publiek zowel voor leden als niet leden. Dus we zullen dan ook volgend jaar in 2017 hiermee van start gaan, dit geeft jullie alvast de  tijd om een vismaat op te zoeken voor dit nieuwe Event van Zeevissport. Datums volgen nog... en zal je kunnen raadplegen via onze online "Agenda".

Nu even terug naar die prachtige visdag, we waren met 7 koppels me zelf er niet bij gerekend, want ik had geen vismaat bij me. Geen nood! Ik ga aan de zijlijn op men gemakje twee hengeltjes uitwerpen en laat ik de strijd over aan men Team Leden. Zij zijn met het idee trouwens op de proppen gekomen en wil ze die gelegenheid best meegeven.

De vangsten kwamen goed los, Jan ving samen met Harm tegen de palenrij mooie zeebaars tot een 40cm, deze gingen na meting allen retour. Andere koppels vingen dan weer uitsluitend schar en platvis op verre afstand en dichterbij kon je mooie botten van 30+ vangen. Zelf ving ik er ook een mooie bot van 38cm en het duo Frans & Sjaak hebben ook een 38ger op het score bord staan, vermoedelijk ook zo'n dik vel schuurpapier zou oud Teamlid Leo gezegd hebben.

Vele dagjes toeristen kwamen een kijkje nemen naar de vangsten en bleven nog wat ouwe hoeren zo als Kees het altijd zo mooi zegd. Jan en Harm waren dan weer fotogeniek zij kregen tot tweemaal toe een fotograaf op hun toneel tegen, die mooie momenten vastlegden van het vissen onder en dit samen met de strandbezoekers in beeld. Hopelijk sturen ze ons nog wat van die beelden door zodat we ze met jullie kunnen delen.

We hebben gevist met afgaande tij van 10:30u tot 14:30u en om 12:15 was het laagwater. Zon was er in overvloed onder een tropisch blauwe hemel, een beetje wind 2 Bfrt. Gewoon een top weertje voor oktober!

Terwijl ik dit schrijf maak ik nog snel de balans van de uitslag op. De uitslag is ter plaatse op kaartjes geschreven per koppel daarbij krijg je dan gratis nog de geur en aroma's van pieren en zagers bij. Maar goed "Thats part of the job"! Wel de uitslag van deze geslaagde koppelvisdag is onder de foto reeks te zien.

De winnaars kan ik je alvast meegeven, en dat is het duo Eric en Dennis met een totaal score van 840cm. Zij ontvingen elks een mooie Zeevissport medaille en Jan deed er nog voor ieders een fles rode en witte wijn bovenop. Voor de tweede en derde plaats deelden we nog zo'n mooie Zeevissport petes uit.

En veder bedank ik nog één ieder voor zijn sportieve inzet van deze mooi hengeldag.

Volgende Event datums zijn 5 en 12 november ook met strandvissen kijk op onze "Agenda" voor deelnamen.
Sfeerbeelden Domburg Koppelvissen


Zeevissport Koppelvissen 22 Oktober 2016
Land Plaats Naam Aantal vissen Score in cm'ters
1 Eric vd D. 32 840
Denis vd D.
2 Sjaak dB. 29 817
Frans B.
3 Jan O. 23 613
Harm D.
4 Kees O. 23 535
Erik
5 Eelco v W. 22 511
Rob
6 Leon v W. 19 437
Marco v D.
7 Bram Z. 13 283
Theo Z.Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:31