Zeevissport met Mark van Dijk Yachting op de Belgian Boat Show te Gent

Wederom stonden we dit jaar  voor de derdemaal op rij op de Belgian Boat Show te Gent. De technologie op diverse producten van de maritime sector staat niet stil wil je opvallen met je onderneming dan bied je steeds betere producten aan voor het grote publiek.

 Zo kon ook Mark van Dijk Yachting de laatste nieuwe ontwikkelingen tonen en aanbieden van de Hobie Kayak vloot. Zo had hij de "i9s" bij uit de nieuwe inflatebles series bij. Een opblaasbare Hobie Kayak met het bekende Mirage Drive systeem. Deze i9s bied een goede oplossing voor zij die wijnig plaats hebben of er mee op reis willen gaan hij gaat namelijk in een tas met wieltje zoals een trolly en weegt slechts 28.6kg. Bij geleverde pomp is dubbelwerken en pompt daarbij de i9s is in een mum van tijd helemaal strak. Aflaten kan deze pomp ook het laatste stukje lucht verwijderen uit de luchtkamers.

Een andere nieuwkomer is de i11s is zowat een combinatie van een kajak en een Wade Board. Bevat ook een comfortabele CTi en uitneembare stoel zoals de andere Hobie Kayaks lende steun is tevens instelbaar. Drive systeem ontbreekt zeker niet en een set pedels die je dan ook kan gebruiken als je rechtstaand wil pedelen zoals een Wade Board. Handig en nieuw bij al deze inflateble versies is de bediengshendel van het roer deze kan je zowel links als rechts op de zijkant van de CTi stoel monteren. Alles is hier echt doordacht en dit geld wel voor heel de Hobie vloot wat deze producten echt uniek maakt. De Pro Angler, Outback en Revolution zijn ondertussen de meest geliefde kajaks onder de vissers en konden hier ook enkele combinaties met fish Finder, verstelbare H-bar, verlichting, diverse steunen en endere opties bekijken. Persoonlijk vind ik de H-bar op de Outback helemaal Top een handig ding om spullen uit de voorste opberg plaat te halen en om rechtstaand te vissen en sta je zo ook stabieler.

 

orig jaar stonden we met onze Desk op de stand van Mark van Dijk Yachting en dat beviel ons zo goed dat we voor dit jaar een volledige stand hebben opgezet. Dit met de bekende Zeevissport Desk en enkele fraaie posters van vangsten op Soroya bij Marc van Roie. Voor het 10 jarig bestaan van onze vereniging hadden we voor onze leden een leuk aandenken voorzien en tevens kon men hun bestellingen van Zvs Jackets en Parka’s komen afhalen. Leden die ons wilde bezoeken op deze beurs konden rekenen op een gratis duo inkomkaart. Als unicum hadden we stickers met minimummaat zeevissoorten België en Nederland om te kleven op viskist, meetlat, boot of andere. Deze stickers bestaan in twee lengte maten 45cm en 1m. Voor de roofvissers hadden we nog de gewone 1 meter sticker bij. Ook de nieuwe “Belgium Hobie Kayak Fishing stickers vielen in de smaak van de Hobie liefhebbers. We zullen ze in de nabijheid aanbieden via onze webshop.

Nu stonden we ook met onze eigen vereniging Hobie Kayaks op de stand en mag zeggen dat de belangstelling zeer groot is bij het vissen en recreatief publiek. Er was zelfs interesse voor de Tandem Island zowel om te zeilen als om te vissen, want dit kan ook. Weinig vissers kunnen zeilen, maar voor op zee is dit een leuke combinatie.

Sinds 2013 hebben we als eerste Europees land een Kajakvissen wedstrijd opgestart met daarbij een fraaie Flying H Trophy. Ook dit jaar hebben we een kajakvissen wedstrijd en is voor iedere modale visser bereikbaar. Wie geen kajak bezit kan er bij ons eentje huren. Tevens maakt elke visser kans op leuke vangsten of je nu een ervaren visser bent of niet het gaat hem op deze wedstrijden om de sportiviteit en de samenhang onder de deelnemers. Kortom het gaat hem om het plezier van het vissen onder vissers met dezelfde passie!

Op onze stand kon je je ook inschrijven voor deelname aan de enquête van ILVO “Recreatieve visserij 2015”. Menige sportvissers gingen hier graag op in wat zo’n enquête uiteraard ten goede komt. Later wordt deze uitslag nog bekendgemaakt op onze website.

We stonden met onze stand pal voor het demo-bad wat ons de gelegenheid gaf om proefvaarten te verzorgen aan diegene die interesse hadden. Voor deze hadden we een Hobie Kayak Outback ter beschikking.

Verder kon men bij ons terecht voor informatie ivm onze evenementen en het bekomen van onze VISpassen 2015 voor het vissen in Nederland.

De Belgian Boat Show 2015 in Gent stond weer garant voor het showen van opmerkelijk nieuwe boten van allerlei merken en formaten. Tevens kon je hier terecht voor allerhande recreatieve watersporten en dit voor de sportievelingen onder ons.

Wij zien jullie graag terug op een volgende editie in 2017!!!

Wil ik nog enkele standhouders bedanken voor hun spontane hulp bij het op en afbouwen van onze stand! Fotograve Cindy ook weer van de partij en heeft hier heel wat mooie plaatjes neergezet!

Hoop jullie allen weer terug te zien op een van onze volgend Events ...!

Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:32