150 Jaar Vaart Dessel - Schoten

Op 26 september was er leuk Event vanwege het 150 jarig jubileum van de vaart Dessel - Schoten. Er was een live Line Dans door een lokale vereniging, sjakkosjenwerpen, Tink pink, en een heuse vlotten race onder de jongeren waar ook de giro van Brecht en Sint-Job aan deelnamen. Verder konden de kinderen een tripje op het water maken beleven door in een heuse bal te kruipen die op het water drijft. Dit opgezet door Extreme Events. Zij vroegen ons tevens om een Hobie Kayak Outback ter beschikking te stellen voor in te zetten als veiligheidsboot. Andere organisaties kunnen tevens bij ons beroep doen voor gelijk aardige toepassingen of Events.

Voor de 16 vlotbouwers was het al hands aan dek al vroeg op de ochtend waren ze al mooie kunstwerkjes aan het opbouwen, de beelden hier onder spreken voor zich. Het weer was in de eerst fase mooi met een felle zon, wat tevens een masse volk aantrok. Deelnemers sprongen zelfs na aankomst van hun vlot af in het zoete water wat een fun voor deze jongens en meisjes! Helaas voor de laatste 2 uur bracht een vele regen bui voor een wegdruipen van vele toeschouwers zonde, maar toch bleven de jeugdige deelnemers zich sterk inzetten voor hun vlotte race, een verdiende pluim voor hun inzet! Al bij al een leuke happening die voor herhaling vatbaar is zou ik zeggen, maar dan liefst niet om de 150 jaar!
Sfeerbeelden vaart 2016 boot- en zeilwedstrijd
Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:33