Zeevissport stand op Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht

Jaren voordien stonden we gezamenlijk met een stand van Soroya Fishing en Havfiske samen. Dit jaar slagen beide partners een jaartje over, maar voor ons bleek het toch best interessant om zoals op de Boat Show te Gent met een volledige Zeevissport stand uit te pakken. En uiteraard horen daar ook onze vereniging Hobie Kayaks daarbij te staan en de wondermooie posters waar Zeevissport in het verleden geweldige Noorwegen reportage heeft van gemaakt samen met Soroya Fishing en Havfiske. We sluiten dus zeker niet uit dat we volgend jaar weer samen (Soroya Fishing en Havfiske) staan te Utrecht.

Op vrijdag heeft deze beurs een trage start ondergaan, we vermoeden dat de meeste van ons een dagje is gaan vissen met het mooie weerbeeld of een grote groep moet ook nog gaan werken uiteraard. Zaterdag en zondag liep de beurs al een heel stuk beter, en is het best fijn om weer tal van bekende mensen en leden te mogen ontvangen op onze stand. Ditmaal konden we de VISpas 2016 nog niet aanbieden, maar we hopen ze te kunnen bedelen op de volgende Beurs van Kortrijk waar we ook aanwezig zullen zijn.

Nieuw in onze vereniging is de mede organisatie van de Denemarken Tour deze zit vol in de belangstelling door volgers van onze Facebook pagina. Zelfs op de heen en terug weg naar Denemarken werden we herkend door diverse sportvissers wat best leuk is om te horen. Een film van deze reis is nog in de maak en hoop hem in Kortrijk te kunnen draaien op onze stand en het Zeevissport YouTube kanaal. De Denmarken Kayakvissen reis wordt mede georganiseerd door Mark van Dijk Yachting, Ron Smit, Ronny Helaers en Zeevissport vzw.

Nieuw op deze Beurs voor de Hobie Kayak liefhebber is de stand van 'Dare to be Different Outdoor' zij komen met een nieuw concept van Outdoor kamperen in combinatie met het kayakvissen wat een zeer leuke vinding is! Je kan onderhanden bovenop je kayak trailer een heuse tenten systeem op bouwen zo blijf je gespaard van modder, water en ongedierte en wie weet ook everzwijnen! Het systeem kan ook op je bagage drager van je auto gemonteerd worden.

Op de stand van ARCA-BIFA stonden weer tal van verleidelijke hengelspullen, en fijn dat ik hier weer even van de gelegenheid kon gebruik maken om Stijn Thomas een keertje aanspreken, want we krijgen van onze leden te horen dat de Geephengel serie "Sea Drifter" die ik enkel jaren terug had aangevraagd om op de markt te brengen niet meer meer in productie is. Nu met dit gegeven dat er nog veel belangstelling is door de sportvissers gaan ze bekijken om hier een nieuwe serie terug op de markt te brengen. Wij zijn alvast benieuw, want ze werpen echt wel lekker om te gepen! Trouwens op ons YouTube kanaal kan je een filmpje van ons bekijken met het geepvissen met de Sea Drifter en is zelf een van onze top filmpjes gezien het aantal hits 30.500 tot op heden!

 De stand van Mega-Fish Merksem stond goed in de belangstelling deze jongens en dame hebben het zeker druk gehad tijdens deze beurs. ook de combinatie met Wistin hadden ze goed bekeken want daar konden de klanten hun waar in actie zien. Wat hier allemaal getoond word zijn echt kunstwerkjes. Je kan ze zeker ook weer bekijken bij de beurs van Kortrijk want daar zijn ze ook weer met hun Team van de partij!

Verder nog een leuk bezoekje ontvangen op onze stand van Marco Kraal, je kent deze man wel beslist wel van Sportvisserij Nederland en voor namelijk de jeugd kent hem zelf zeergoed door de tal van leuke visfilmpjes op hun Youtube kanaal. Hij stond best versteld van onze uitgebouwde Outback - Hobie Kayak, voorzien van H- beugel waar je rechtstaand mee kan vissen, luikje met plano viskistjes, verlichting, GoPro steun en uiteraard het nieuwe stoeltje hoort er ook bij. Echt een top concept vertelde hij me! Misschien doen we wel eens iets samen met Marco Kraal en zijn compagnon Ed Stoop voor de jeugd, dat zo beslist mooi zijn!

Nog een topper, op zaterdag een uitreiking van Soroya Fishing voor de grootste gevangen vis. Davy de Beck werd winnaar van het Heilbod Festival 2015 met een heilbot van zo maar even 229,5cm en met een gewicht van 157,5kg. Hij ontving alvast een badge van 150kg + die hij aan zijn score jacket kan toevoegen door Marc van Roie himself. Proficiat Dave! Zeevissport vzw heeft voor de derde maal op rij dit Event gesponsord met de Heilbod Festival T-shirts wat we de komende jaren zullen voortzetten.

Aan de overzijde van onze stand stonden de mensen van Hengelsport De Kock en voor een kracks in het vissen met kunstaas, ook Peter de Kock was hier aanwezig, een leuke ervaring alvast om kennis te maken met deze mensen! Ook wederom een leuk wederzien van "LAUREN’S VISVRIENDEN TE HOUTEN" Top wat deze mensen hebben verricht!

Tot hier deze berichtgeving van de Utrecht beurs welke weer goed georganiseerd is en wie dit allemaal gemist heeft, eind november staan we weer in Kortrijk. En zijn jullie allen weer welkom op de stand van Zeevissport vzw!


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:23