Zeevissport met 10 jarig jubileum op de Belgian Boat Show te Gent

Vorig jaar stonden we met onze Desk op de stand van Mark van Dijk Yachting en dat beviel ons zo goed dat we voor dit jaar een volledige stand hebben opgezet. Dit met de bekende Zeevissport Desk en enkele fraaie posters van vangsten op Soroya bij Marc van Roie. Voor het 10 jarig bestaan van onze vereniging hadden we voor onze leden een leuk aandenken voorzien en tevens kon men hun bestellingen van Zvs Jackets en Parka’s komen afhalen. Leden die ons wilde bezoeken op deze beurs konden rekenen op een gratis duo inkomkaart. Als unicum hadden we stickers met minimummaat zeevissoorten België en Nederland om te kleven op viskist, meetlat, boot of andere. Deze stickers bestaan in twee lengte maten 45cm en 1m. Voor de roofvissers hadden we nog de gewone 1 meter sticker bij. Ook de nieuwe “Belgium Hobie Kayak Fishing stickers vielen in de smaak van de Hobie liefhebbers. We zullen ze in de nabijheid aanbieden via onze webshop.

Nu stonden we ook met onze eigen vereniging Hobie Kayaks op de stand en mag zeggen dat de belangstelling zeer groot is bij het vissen en recreatief publiek. Er was zelfs interesse voor de Tandem Island zowel om te zeilen als om te vissen, want dit kan ook. Weinig vissers kunnen zeilen, maar voor op zee is dit een leuke combinatie.

Sinds 2013 hebben we als eerste Europees land een Kajakvissen wedstrijd opgestart met daarbij een fraaie Flying H Trophy. Ook dit jaar hebben we een kajakvissen wedstrijd en is voor iedere modale visser bereikbaar. Wie geen kajak bezit kan er bij ons eentje huren. Tevens maakt elke visser kans op leuke vangsten of je nu een ervaren visser bent of niet het gaat hem op deze wedstrijden om de sportiviteit en de samenhang onder de deelnemers. Kortom het gaat hem om het plezier van het vissen onder vissers met dezelfde passie!

Op onze stand kon je je ook inschrijven voor deelname aan de enquête van ILVO “Recreatieve visserij 2015”. Menige sportvissers gingen hier graag op in wat zo’n enquête uiteraard ten goede komt. Later wordt deze uitslag nog bekendgemaakt op onze website.

We stonden met onze stand pal voor het demo-bad wat ons de gelegenheid gaf om proefvaarten te verzorgen aan diegene die interesse hadden. Voor deze hadden we een Hobie Kayak Outback ter beschikking.

Verder kon men bij ons terecht voor informatie ivm onze evenementen en het bekomen van onze VISpassen 2015 voor het vissen in Nederland.

De Belgian Boat Show 2015 in Gent stond weer garant voor het showen van opmerkelijk nieuwe boten van allerlei merken en formaten. Tevens kon je hier terecht voor allerhande recreatieve watersporten en dit voor de sportievelingen onder ons.

Wij zien jullie graag terug op een volgende editie in 2016!!!

Wil ik nog enkele standhouders bedanken voor hun spontane hulp bij het op en afbouwen van onze stand! Fotograve Cindy ook weer van de partij en heeft hier heel wat mooie plaatjes neergezet!

Hoop jullie allen weer terug te zien op een van onze volgend Events ...!Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:24