Zeevissport Strandvissen Event, zaterdag 15 november bij Kustlicht Zoutelande

Zaterdag 11 november de vierde Penn Korpsen Competitie. Plaats: Wijk aan Zeebr />
Om kwart voor acht s morgens met het hele team afgesproken bij de strandtent in Wijk aan Zee. Hier moest het gebeuren! Voor ons zeevisteam zeker! We hadden de eerste 3 wedstrijden nog niet laten zien wat we echt kunnen en staan daardoor op de Zaterdag 15 november vervissen we een oefen match strandvissen dit als voorproefje voor de Memorial Linda Delvaux Cup strandvissen 2014 en dit op dezelfde locatie Kustlicht te Zoutelande. Het weer zou wat regenachtig worden met in de namiddag opklaringen. Wind zuid tot zuidwestenwind 2 3 Beaufort.

Ditmaal ging vismaat Marc d vliegvisser ook mee en zo waren we met drie in de auto, want Cindy ging ook mee en alles tot aan het dak volgestapeld met vistuig. Eerst even richting Hielkema om wat van het goede verse zeeaas op te halen en dit was weer tiptop verzorg. Nog wat loodjes en onderlijntjes erbij en we kunnen er tegen voor vandaag. Altijd wat reserve spullen meenemen je weet maar nooit.

Daarna een ommetje langs de oude route naar de A57 richting Zoutelande. Eenmaal daar aangekomen dachten we er vroeg bij te zijn maar bijna iedereen stond al aan het strand. Rudi, Kevin, Patrick, Arno Leon en nog een Arno waren nog op de parking. En Sjaak kwam ik nog tegen hij was een ultra moderne strandkar aan het testen.

Het weer was in Belgi iets beter het regende hier een iet wat harder. Zo alles gepakt en gezakt de het duinpad over en is dat puffen, waarschijnlijk heb ik weer veel te veel spullen bij me. Het strand stond al goed vol en dat betekend nog meer schouwen tot bij het 'Paviljoen de Strandzot'. Doet me een beetje aan mezelf denken op dit ogenblik, maar ben er dan toch wel gelukkig mee dat ik weer aan dit leuke strand sta om weer leuk wat te vissen. Alles uitpakken en genieten van het vissen en alles eromheen, zalig toch! Even nog de vangstregistratie papieren bedaelen en nog een strandvisser deet graag met ons mee en zodoende stonden we toch met een 14 met aan de waterkant.

Op de namiddag rond 3u brak de zon erdoor en begonnen enkele goed vis te vangen. En plots zag ik een regenboog voor me in de vorm van een V je kan er nog ietwat van zien, want ik moest snel zijn hij was zo weer weg. Een mooi fenomeen althans!

De vangsten komen traag opgang, maar met het keren van de tij komen de scharren goed los met af en toe een wijting en bot aan de haak. De vangst voor deze oefen sessie gaan van 0 tot 23 stuks. Zelf had ik er twee, voor zaten ze iets te ver en dan wind op de voorbol wordt het extra moeilijk, maar neemt niet weg dat ik van deze dag genoten heb.

Volgend weekend zaterdag 22 november is het hier de 'Memorial Linda Delvaux Cup strandvissen' zal zeker ook weer een leuke dag worden! We kijken er allen vast weer naar uit!


Wens ik jullie veel visplezier en hoop jullie snel te zien!Strandvissen Event
Plaats Deelnemer   Aantal cmters Aantal vissen
1 Rob Josse 525 23
2 Leon van Westen 332 14
3 Arno van Westen 327 14
4 Steven Morrisen 311 12
5 Kevin van Puyvelde 295 11
6 Ed Goossens 270 13
7 Rudi van Doninck 81 3
8 Patrick Rubbens 51 2
9 Eric de Keuster 39 2
10 Benny Beauquesne 0 0
10 Willy van Hove 0 0
10 Jef Verreijke 0 0
10 Christiaan Mitrenga 0 0
10 Jochen Uytterhoeven 0 0
10 Arno Couwels  0 0
10 Marc Laumen 0 0


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:09