Opendeurdagen Tophengelsport Mega Fish Merksem

Zaterdag 22 en zondag 23 februari stonden we als vierde jaar achter elkaar op de opendeurdagen van Tophengelsport Mega Fish te Merksem.

Hiermee kunnen we weer onze leden te woord staan over onze activiteiten die op de Agenda staan voor 2014. De Hobie Kayak Try Out dagen, kajak wedstrijden, Heilbot Festival en de Memorial Cup zijn de geliefde evenementen.

We merkten op dat de winkel een nieuwe en frisse uitstraling heeft gekregen en daar hebben de jongens hard aan gewerkt! Diverse kleine standjes waren prominent op deze dagen en was er voor een ieder wel iets leuk en nieuws om te weten. Verder mijn naaste buur Marc van Roie was ook hier aanwezig en wat een goede gelegenheid geeft aan mensen die hem even persoonlijk willen ontmoeten. Want straks begint het Skrei seizoen en is Marc weer actief bezig in het hoge noorden. Veel belangstelling alvast om bij hem hun droomvis te vangen.

Verder zelf nog even gaan informeren op de stand van Lowrance daar gaf Danny G. me een zeer goede uitleg over de mogelijkheden van de HDMI Lowrance Fish Finder een model dat in het kort nog op de markt zal verschijnen en tevens ook in te bouwen in een Hobie Kayak wat weer leuke perspectieven bied. Bij zonder aan dit nieuwe toestel is dat je eigen viswateren kan gaan opnemen en het beeldscherm is groter in hoogte wat ook weer ten goede komt van de resolutie!

2500m aan hengelsport materialen en dat is heel wat hoor! Op de gelijkvloers vind je vooral het echte materiaal om de vis te vangen, haakjes, lijnen, onderlijnen, hengels, molens, reels, shads, jigkoppen etc. Kan hier nog veel neer schrijven maar zal het hierbij echt bij laten, op de bovenste verdieping vind je dan meer bescherming materiaal zoals kledij, tenten, foedraal, visnetten, schepnetten en super moderne viskoffers.

Sportex Hengels gebouwd en afkomstig uit Duitsland en dit wil al heel wat zeggen, hier geeft men 10 jaar garantie op hun hengels dit is nog maar door weinigen na gedaan! Heb zelf een Sportex strandhengel van 4.2m aan de tand gevoeld en is alvast van top kwaliteit en hengel die ook in de midden prijsklasse ligt en naar mijn mening toch waar voor je geld.

Ook was er gezorgd voor de kleine stand houders, want op de morgend was er voor een ieder koffie met de lekkere Belgische koffiekoek en op de middag belegde broodjes, Mega Fish Team hartelijk dank daarvoor! Opendeurdagen bij Mega Fish zijn op en top verzorgd en met een top service naar de klanten toe! Verder nog alle succes toegewenst de winkel ziet er stralender uit dan voorheen!


Tot een volgend Event ...!
Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:10