Hobie Kayak Try Out dagen op 20 juli en 10 augustus bij de Brechtse Yacht Club

De Hobie Kayak Try Out dagen zitten elk jaar in ons programma dit om al dan niet vissers de kans te bieden om proefondervindelijk kennis te maken met diverse modellen van Hobie Kayak met zijn befaamde Mirage Drive systeem of trapsysteem. Dit jaar hebben we deze twee dagen gespreid in de zomervakantie zodat toch een datum in uw handbereik zou vallen. De vorig editie waren twee op een volgende dagen, nu dus twee aparte Try Outs. De eerste dag was voor zondag 20 juli en was een zeer mooie en zonnige dag, tevens is er op zondag op het Kempisch kanaal geen scheepvaart zodat de deelnemers alvast hier niet mee gestoord worden. En dat is zeker een voordeel om in deze goede condities proefvaarten te doen. De Brechtse havenmeester gaf ons ook weer de lage aanlegsteiger ter onze beschikking die zeer kort tegen het water aan ligt wat het instappen in een kajak eenvoudig maakt. de foto hier boven geeft hiervan zeker een beter beeld. Op deze eerste dag was de opkomst en de belangstelling zeer groot, van de aanvang 11u tot 16:30 hebben we met drie man niet stil gestaan om de mensen te behartigen naar hun behoeften bij het kajakvaren. Met deze toch revolutionaire kayaks komt een heel stukje techniek bij te zien en alles aan deze kayak is goed doordacht aan functionaliteit en herstelbaarheid. Als hier een onderdeel stuk gaat kan je het apart bestellen en hoef je niet een heel onderdeel te bestellen zo bespaar je ook nog heel wat centjes op wisselstukken.

 

Een tweede dag hadden we voorzien op 10 augustus, maar ditmaal was het kantje boordje met het weer. Wie vroeg op de voormiddag kwam had nog de zon boven zijn hoofd, later op de dag moest men echter geduld uitoefenen tot de buien over waren. Er was op deze dag ook minder belangstelling, maar zij die het echt eens wilde beproeven met het oog op een kayak aan te schaffen waren hier zeker op de eerste rij. Enkel leden brachten ons nog een bezoekje gewoon om even goede dag te zeggen wat altijd leuk is uiteraard en zijn dus hier ook zeker steeds welkom!

 

Deze Hobie Kayak Try Out dagen zijn weer mede ondersteund door Mark van Dijk Yachting verdeler deze Hobie Kayaks in de Benelux landen. Bij hem kan je dus terecht niet alleen voor de aankoop van een nieuwe kajak, maar ook voor allerhande Opties die je indien nodig ook nog eens kan laten opbouwen. Bijvoorbeeld je wil een hengelsteun en een Fish Finder als optie, dan kunnen zij zowel het materiaal aanbieden als de montage op je Hobie Kayak.

Wie deze Try out dagen gemist heeft kan steeds een afspraak maken met Mark van Dijk Yachting zij helpen u hiermee graag verder.

Binnenkort geven we aan een ieder de mogelijkheid om met een Hobie Kayak te gaan vissen op een bijzondere locatie later hier meer nieuws over, dus volg ons zeker op de voet op!Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 19:12