VISMA Hengelsport Beurs 2013
Ja, de maand maart zetten we in met diverse events zoals de Visma te Rotterdam uiteraard, maar ook de opendeurdagen van de Mega-Fish te Merksem. En beste hengel liefhebbers ook Mark van Dijk Yachting ging opstap met een groepje Hobie Kayak fanaten welke je op onze nieuwe rubriek Kayak Fishing kan nalezen en bekijken.

Terug naar de VISMA en wel bepaald starten we bij HAVFISKE.nl 'Alles voor fjord- en zeevissen' mits ik zelf jaren ervaring heb met het vissen met deze producten geef ik graag ook advies aan deze die het wensen. En dochter Cindy die was er ook bij wat getuigd aan de mooie foto's die door haar werden genomen. En wie zeer braaf was mocht een foto van haar nemen bij de indoor visvijver waar ze met een spinhengel gelijk de forellen stond te belagen. De appel valt niet ver van de boom zeggen ze dan hier in België.

Op de stand van Havfiske kon je gouden zaakjes doen, mooi DAM boothengels laatste serie ging er voor nog geen €25 van de hand. Maar goed, ook dure spullen op deze stand maar wel kwalitatief zoals de nieuwe reels van MAXEL die hoor je en zie je niet eens draaien zo snel gaan de dingen. En verder de gekende VAN STAAL molens ook een oer en oer degelijke molen waar ik zelf al mee een Skrei Kabeljauw mee geland heb van 35.5kg kan je trouwens nalezen in een voorgaande magazine van Zeehengelsport. Verder nog veel belangstellende voor het Helbot Festival in september van dit jaar zeker niet missen zulk event als je van avontuur en vissen houd!

Buiten dat er op deze beurs standen staan met visspullen is dit allemaal weer zeer leuk om te zien, en toch zijn er altijd wel van de gerelateerde standen die onrechtstreeks ook wel nuttig zijn in de hengelsport. Zoals het bescheiden standje met de Duitse messenslijper. Hij verkocht deze ronde wondersteentje voor op een boormachine als zoete broodjes. Het werkte dan ook zeer goed wat hij liet zien bij een demonstratie en dan zij hij "links draaien" in het gebroken Nederlands, toffe gozer trouwens! Dan daarnaast stond een stand met verwarmde jassen met behulp van een ingebouwd verwarming systeem op een batterij aangesloten. Dit gebruikt men in de Paardensport maar denk op de boot in het noorden ook best aangenaam warm is. En dan had je ook nog de i Phone 4 cover die je gsm waterdicht maakt en mee onderwater kan filmen. Leuk maar zag deze gadget ook liever drijven dan ondergaan.

Ook Leo Stoutjesdijk stond op de VISMA na het afscheid van Pure Fishing gaat hij nu ook met de hengelsport door en vertegenwoordigd hij nu Kinetic een Deens merk welke zeer goede imitatie vissen en shad producten vervaardigd en andere bijhorende producten van de hengelsport zoals de top hengels van 'Edge'. En dit zal hij verzorgen in Nederland en België. Alvast van ons uit alle succes Leo met je nieuwe uitdaging!

Voor de stand van Havfiske had je de lezing ruimte van Pure Fishing lekker handig, want zo kon ik af en toe wat mee luisteren en ook Marco Nieuwenhuize deed er uiteraard een lezing over het Zeebaarsvissen waar je, je zeker aan kon verwachten met diverse handige tips!

Zo, kan nog uren zo doorgaan, maar best kom je zelf eens naar een beurs zodat je mee van al dat leuks kan genieten.


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 18:44