Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht 2013

Op 8, 9 en 10 november stonden we samen met Havfiske.nl en Soroya Fishing op de wel gezelligste Hengelsportbeurs van Utrecht.

Op donderdag was er de opbouw van de standen en dit ging behoorlijk vlotjes, het concept van stand is dan ook gebaseerd om snel te kunnen opbouwen en ook weer af te bouwen. En natuurlijk een stand mag er best ook mooi uitzien. In dat opzicht zijn we er toch weer in geslaagd om weer iets moois neer te zetten. Onze outfit hebben we ook wat op elkaar afgestemd zodat mensen ons als een groep kan herkennen op deze gezamenlijke stand van Havfiske, Soroya Fishing en Zeevissport. De stand is op de late namiddag volledig opgebouwd en de eerste kiekjes komen al gauw op Facebook.

Eerste opening start met een Braziliaanse groep trommelaars en een stel mooie getinte meiden. Na al dit mooie geweld kwamen de eerste klanten de zalen binnen. Het bezoek was matig en in de namiddag viel het wat stil. Mijn gezond verstand zegt dan dat we op deze dag zelfstandige, en gepensioneerde mensen over de vloer krijgen. De meesten onder ons moeten ook werken voor hun centjes, dus mijn vermoeden is dat de grote toevloed nog moet komen op zaterdag en zondag. Want dan komen de gezinnen met kinderen en de vismakkers af voor een gezellige beursgang. En dat was ook zo, zaterdag en zondag was echt wel vollebak op deze beurs.

Wie echt goed uitkeek kon goede koopjes doen, maar je moest wel snel wezen. Toch andere keken eerst goed rond en deden pas later op hun ronde een aankoop. Zo was er ditmaal zeer veel keus en diverse hengelsport disciplines. Op diverse grote standhouders kon je weer veel nieuwe hengelmaterialen ontdekken of nieuwe versies van molen en hengels. Verder is het assortiment in kunstaas en spinners onnoemelijk groot en het blijft me verbazen hoe ze deze steeds fijner en gedetailleerder uitgevoeren.

Kortom deze beurs mag je als sportvisser zeker niet missen en loont zeker de moeite om hier een verre trip voor te maken. Maar wie dit alles gemist heeft is er op einde van november nog zo een beurskraker en dat is ditmaal in België bij Kortrijk. Dus kom zeker allen af naar de Hengel Expo te Kortrijk daar staan we weer samen met deze zelfde combinatie Havfiske, Soroya Fishing en Zeevissport en hier komt Mark van Dijk voor onze stand te staan wat voor ons weer super handig is voor mensen die volgend jaar willen deelnemen aan de Belgium Hobie Kayak Competition 2014 de trofee hiervan kan je hier onder en op de beurs alvast bewonderen.

Verder nog een voordeel voor de leden en nieuwe leden die hun VISpas op de stand komen afhalen krijgen een leuke korting van € 2,00. Een VISpas kost je dan €37,50 zeeVISpas € 28 en de jeugdVISpas €18. Ook de nieuwe aanvragen voor een VISpas kunnen op korting van €2,00 rekenen. Deze kortingen zijn enkel geldig op de beurs van Kortrijk!

Wil ik nog heel onze standgroep bedanken voor de fijne samenwerking onder elkaar wat een zeer leuke ervaring is! Fotograve Cindy ook weer bedankt voor de mooie beelden van deze Utrecht beurs! En een grote dank aan alle klanten voor het vertrouwen in onze top producten!

Hoop jullie allen weer terug te zien op de Hengel EXPO te Kortrijk ...!Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 18:45