Utrecht Visboten & Hengelsport Beurs 2012 een terugblik
Zeevissport had op 30 nov. 1 en 2 dec. de gelegenheid om mee op deze toch gezelligste beurs te staan en dit wel op twee standen van Hobie Kayak en Havfiske.

De beurs werd op de morgend met een knaller ingehuldigd door trommelaars en dansende schoonheden, wat een openingsceremonie! Na al dit mooie geweld konden we van de gelegenheid gebruik maken om onze vereniging aan nieuwe leden voor te stellen, hengel informatie te delen en men kon ook vereniging spullen aanschaffen waaronder onze nieuwe hooded sweater die wel bijzonder in de smaak viel. Zo kocht ook lid Patrick er eentje en kwam gelijk ook even pauzeren voor een foto shoot! Verder stonden we gezamenlijk met een stand van Soroya Fishing waar Marc van Roie, die u te woord stond over het vissen op Skrei en heilbot en tevens ook het komende Heilbot Festival promootte.

Half de beurs werd er op zaterdag en zondag aan Truck pooling gedaan en wel op heel bijzondere wijze. Met vier, twee en zelfs één man werd een heuse truck vooruit getrokken door middel van een vislijn! Jawel, een hengel met reel op gemonteerd gevuld met Spider Wire trokken ze hiermee een truck enkele meters voorwaarts! Leuk om te zien maar ook om te doen! Enkele publieke gasten werden uitgenodigd om het tijdsrecord te verslaan.

Na al dit stoere geweld en slenteren kon men wel een leuk hap benutten bij de standen van Unox voor een broodje worst met zuurkool en zoete mosterd.

Verder was dit voor de meeste standhouders meer dan een geslaagde hengelbeurs gezien ook de economisch moeilijke tijden waar velen mee te kampen hebben. Dus aan de organisatie Drent Events alvast een dikke proficiat ook voor de beveiliging, deze was goed voor gezorgd en een voorbeeld voor andere beurzen!


Voeg Zeevissport.com toe aan uw favorieten
 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 18:39