Verhuur van Hobie Kayaks: Pro Angler 12 - Outback - Revolution 13

Zeevissport geeft de mogelijkheden om drie verschillende types van Hobie Kayaks te huren met of zonder trailer. Alle verhuurde kayaks worden dan ook voorzien van de standaard uitrusting bestaande uit: Trap systeem al dan niet met achteruit vaar functie, uitneembare stoel, paddel(s), klapanker met 10m touw, vis kuip voorin de kajak, meertouw, Lawrance of Rymarine Fish Finder, Accu reddingsvest met fluitje, horn, hengel houder, wielen set.

 

Bij de verhuur zijn enkele voorwaarden aan verbonden

Een copy van je paspoort + een borgsom van 100 bij afhaling.

Alle materialen worden netjes en verzorgd terug binnengebracht en in dezelfde staat.

Kayaks worden op een daarvoorziene plek in het water gelaten en niet op rotsstructuren of andere die de bodem zouden beschadigen. Aangeraden wordt om via een trailerhelling, kayaksteiger of strand te water te laten.


Verhuur aan particulier

Huur Pro Angler 12, Outback of Revolution 13 met trailer voor een dag = 85.

Huur Outback of Revolution 13 met eigen middelen voor een dag = 60.

Zeevissport leden kunnen genieten van 10 korting per dag huur.

 

Verhuur aan particulier met visgids

Kajakvissen met visgids en of instructeur is ook mogelijk daarvoor maak je best met ons een afspraak via info[at]zeevissport.com

Voor een proefvaart kan je best een afspraak maken op het zelfde adres, een proefvaart vind dan plaats op het kempisch kannaal te Brecht, Vaartstraat 14.


Verhuur aan andere organisatie's

Onze kayaks kunnen ook verhuurd worden aan organisatie die deze Hobie Kayak(s) willen inzetten als opzich- of reddingskajak, dit kan ook met een extra persoon van onze organisatie.

Meer info omtrent de verhuur, kajakvissen en vooruitbetalingen contacteer ons via onze contact button bovenaan deze pagina.


 
Disclaimer | Privacy

Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.     Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 06 mei 2018 18:29