Winnaar 'Foto v/d maand november 2013'  
  Inzending op 28 november van: Jack P.

Hoi Sportvisser,

Bij het avondje vissen ter voorbereiding van de MLDC deed ik een toch wel erg uitzonderlijke vangst, een Dolfijnwijting. Ik heb al een aardig metertje wijting gevangen tijdens mijn carrière als zeevisser maar dit zag ik nog nooit. Het beestje z’n kop deed me denken aan de dolfijn Cichliden die ik ooit in een aquarium hield, de Moorii.
 
  

Beste lezer,

De foto van de maand november gaat ditmaal naar een toch bijzondere vangst door Jack P. en dit tijdens onze Memorial Cup te Zoutelande. Maar dit was niet de enige bijzondere vangst, want er werd ook nog een platvisje gevangen met zeer veel stippen op een groene uitziende platvis. Ook Ton kreeg onlangs een melding van een zogenaamd Dolfijnvisje omdat de snuit van dit visje aan een dolfijn doet denken. Op korte termijn werden al twee van deze visjes gespot, dus er zijn er meer? Heb jij zelf zo al een dolfijnvisje gevangen mag je dit ons steeds melden met een foto en als het kan op een meetlat. Je mailt deze dan naar info[at]zeevissport.com.

Jack proficiat met deze melding van het 'Dolfijnvisje' en hiermee gaat de PENN Slammer Stik boothengel van 20 lbs naar jouw toe!

Zo, beste bezoeker blijf uw mooi foto's naar ons doorsturen wat altijd leuk is voor een ieder om naar te kijken, hoe bijzonder het ook mag zijn.

Een jaar is zo meteen weer om, en wat gaat het toch weer snel de maand november was voor ons een zeer bewogen maand met twee beurzen te Utrecht en Kortrijk en niet te vergeten de Memorial Cup met zijn Finale uitreiking. Volgende punt en meteen de afsluiter van dit jaar is onze einde jaar boottrip met Ms. Marjoes op de Grevelingen waar jij ook welkom bent als opstapper! 


Inzending op 11 december van: Mario

Beste sportvrienden,

Deze foto is genomen langs de Belgische kust op 10/12/2013 op een golfbreker tussen Oostende en Middelkerke. Tijdens een zonnige winterdag een sessie gevist met een vriend waarin het eindresultaat gewoonweg schitterend was 5 uur vissen bracht ons 66 dikke vette en grote scharren op. Wat wil een mens nog meer dan zulke schitterende dagen.

Mvg Mario


Inzending op 20 december van: Herman K.

Dit soort zon's ondergangen zie je in het najaar maar al te vaak. Lichte of zware bewolking tijdens het ondergaan van de zon. Deze foto is genomen aan de Oosterschelde in Scherpenisse. Maximaal ingezoomd om de toren van Goes nog net te kunnen zien met het weg zakken van de zon. Jammer heb er veel gezien maar je hebt een camera nodig om het vast te kunnen leggen.

Groetjes Herman K.


Inzending op 20 december van: Geert G.

Hoi vissers,

Afgelopen jaar naar Denemarken geweest, waar ik toch zeer mooie foto's heb kunnen maken hier is er alvast een van.

vriendelijke visgroeten,
Geert


Inzending op 25 december van: Pierre V.

Beste visvrienden,
Een groepsfoto van ons peter Taky Pierre en Zwa we gaan al vele jaren samen vissen in Breskens en elke keer genieten we om te kunnen gaan Ik wens iedereen een gezond en een visrijk 2014 DE LUSTIGE VISSER PIERRE


Inzending op 26 december van: Jerry vT.

Hoi Eric,

Hierbij nog een inzending van een echte visfoto. Het is zeker niet de grootste, en ook niet de zwaarste zeebaars die ik dit seizoen heb mogen vangen, maar volgens mij wel de mooiste. Als je kijkt naar de lichaamsbouw, de conditie waarin de vis zich nog bevindt en vooral de kleur die de vis nog heeft na zo lang in het ijswater te hebben gelegen, kan ik maar één ding besluiten. Dit zijn en blijven prachtige vissen om te vangen en te bewonderen!

Met vriendelijke groet, Jerry

     
     
Disclaimer


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2013 Zeevissport vzw.   
   Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 30 dec 2013 21:11