Winnaar 'Foto v/d maand april 2013'  
  Inzending op 19 april van: Pierre V.

Hoi visvrienden, deze zeester heb ik gevangen in Noorwegen nog nooit zo mooie zeester gezien en aan de haak gehad, dus toch even een foto maken van deze mooie zeester.

Groeten, van de lustige visser Pierre
 
  

Beste lezer,

Hallo beste lezers, de mei maand is blijkbaar vismaand! Bij alle verenigingen worden er weer wedstrijden georganiseerd en worden dan ook weer leuk vervist of door het slechte weerbeeld afgemeld. Zo werd ook onze vrije geepwedstrijd afgelast. Maar we hopen toch op een warme geepdag op 25 mei bij Colijnsplaat. Met al de komende events is het natuurlijk voor mezelf een drukke periode om alles weer voor mekaar te krijgen. Zo schiet ik wel eens tijd te kort om hier een stukje neer te schrijven en een winnaar van deze rubriek te verkiezen.

En deze gaan we dan ook gelijk feleciteren de Slammer Stik een boot hengel in 2 delen van PENN gaat naar Pierre Verhoft welke een foto van een rode Zeester heeft ingezonden en dit bij toeval aan de haak in midden Noorwegen. Mooi Pierre zo een rode had ik zelf nog nooit gezien!

Uiteraard ook al zijn er maar enkele inzendingen toch is het soms moeilijk om een winnaar te verkiezen de foto van Herman is ook best een mooie foto welke ik ook wel eens met een F lens op een de Canon wil vest leggen.

Ik weet niet wat jullie allemaal zo al doen, maar ik ga morgen weer vissen en ditmaal met de Hobie Kayak op het zoete en wie weet strikken we een mooie snoekbaars.

Allen nog fijne visdagen toe gewenst en vergeet niet jouw mooiste foto in te zenden op deze rubriek!
 


Inzending op 4 mei van: Patrick P.

Nederlands record Zeelandse zoutwaterkip verbeterd door Prevos J. Westerschelde - Hansweert op 4/05/2013 Ms. Sun Bear.

Eddy P.


Inzending op 11 mei van: Herman K.

Tijdens de 4 landen wedstrijd die op de Oosterschelde werd gevist kwam deze heremiet kreeft aan boord. De schelp was ongeveer een cm of 5 met daarin de kreeft. Als hij uit zijn huisje groeit gaat hij weer op zoek naar een grotere schelp. Vond het de moeite waard om dit vast te leggen.


Inzending op 13 mei van: Mitte

Ha da was lachen… Ik rijd nooit door een rood licht maar nu heb ik dat gisteren toch gedaan, dat rode licht van Zeevissport. Ik had vrijdag nog gezien naar de site en had dat beter ’s morgens om 3u nog is gedaan. Daar stond ik dan om 5.15u op de toplocatie Westkaap… moederziel alleen, geen kat te zien in de wijde omgeving.

Een Belg kwam even een praatje maken en vond me een echte sportvisser om daar zo te staan in da schitterend weer, die zal in z’n eigen wel iets anders gedacht hebben. Inderdaad veel wind en regen ook ja. Ik dan maar aan ’t vissen gegaan maar om 8h hield ik het toch voor bekeken en ben dan maar naar huis gereden. Er was één positief ding aan de dag namelijk ik heb m’n vislijn nog is mogen vasthouden. Hopelijk is het op de MLDC beter weer en meer volk. Tot dan allemaal.
Met vriendelijke visgraten, Mitte


Inzending op 14 mei van: Geert G.

Hoi vis vrienden, deze maand ben ik een weekje naar Denemarken geweest en maak je af en toe toch eens een gekke foto.

Groetjes Geert G.


Inzending op 26 mei van: Steven

We wilden het weer gaan proberen met ons bootje. We vaarde weg van de dijk van camping de Striene nabij de Oosterschelde. Het water was rustig en bijna geen wind, maar iets dieper de zee in kwam een sterke wind opzetten en een hoge golfslag waarbij we meteen zijn terug gekeerd naar de kant waar we het vervolgens hebben geprobeerd op een eerste geepje. En het is niet bij eentje gebleven het waren gelijk 5 mooie exemplaren.

Mvg Steven


Inzending op 27 mei van: Jan O.

Mooie foto van Kees tijdens Geepvissen op 25 mei op de MLDC.

     
     
Disclaimer


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2013 Zeevissport vzw.   
   Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 30 dec 2013 21:15