Winnaar 'Foto v/d maand februari 2013'  
  Inzending op 18 februari van: Patrick R.

Hier nog een fotootje van een mooi vistripje in warmere oorden, namelijk in de Caraïben. Zeer goed weer en ook vis natuurlijk waar je blij van word! Toch voldaan en uitgerust terug huiswaarts voor hier terug naar de wrakken te gaan vissen.
 
  

Beste lezer,

Ja, je kan er niet naast kijken op de foto van Raf. Een Dorado gevangen in de Caraïben brengen altijd mooie beelden met zich mee. Deze plaat had nog mooier geweest als de bovenvin open stond maar dat is vast ook niet eenvoudig. Pracht plaatje Raf en een dikke proficiat met jouw inzending want de PENN Slammer Stik is ditmaal voor jouw bestemt!

Elke keer zoek ik weer iets uitzonderlijk wat anders ons zou ontgaan, en bij het zien van deze kort film stel je toch vragen over de impact van de mens op de natuur. Wij kunnen dit leed allen verkleinen door telkensmaal ons afval mee te nemen naar huis in plaats van overboord te gooien of aan de dijk en stranden achter te laten.


Dit doet plastik met een vogel

Op de Midway-Eilanden, gelegen in de noordelijke Grote Oceaan, filmt regisseur Chris Jordan en zijn crew het tragische lot van honderdduizenden Laysan-albatrossen.

Ondanks het feit dat deze gebieden zich op vele kilometers van de bewoonde wereld bevinden, blijkt dat het water rond de de eilanden vervuild is door een onvoorstelbare hoeveelheid plastic afval die zich in de oceanen tot een soort eilanden heeft gevormd.

De trailer circuleert al een tijdje op internet en de makers beloven dat de film in de loop van dit jaar in première zal gaan.

De film hier onder is niet geschikt voor gevoelige kijker!


MIDWAY : trailer : a film by Chris Jordan from Midway on Vimeo.
Bron: Het laatste nieuws
 


Inzending op 18 maart van: Pierre

Hoi visvrienden,

Archief foto van Zeevissport Hitra Tour 2008 blijven toch mooie herinneringen. En op 2 april ga ik weer terug en kijk er al terug naar uit. De lustige visser Pierre.


Inzending op 18 maart van: Geert

Hoi mannen,

Hier nog een foto van vorig jaar een dagje wrakken, en ik moet zeggen het was een super dag! Dit zijn er een paar van.

Groetjes en tot later...


Inzending op 18 maart van: Karl N.

Vistrip met Wiesje vanuit Vlissingen

De zonsopgang bij uitvaren deed ons hopen op een mooie droge visdag. Maar de schijn bedriegt, een half uurtje later hevige regen voor de rest van onze visdag. De sfeer aan bord was goed en de vangsten deden vergeten dat het pijpenstelen regende. Heb hier mijnen eerste haai kunnen landen.

Groetjes Karl


Inzending op 24 maart van: Herman K.

Hallo visvrienden

Zag een mooie foto van Pierre op de catamaran staan. Ben zelf in 2010 de door Eric georganiseerde Zeevissport Hitra Tour geweest. Kan me goed voorstellen als je 1x in Noorwegen bent geweest dat het blijft kriebelen. Ving zelf een kabeljauw van 1.11mtr met een gewicht van net geen 12kg miste een paar gram. Het was een zeer geslaagde Tour qua vangsten weer en gezelligheid. Dit jaar ben ik in de gelukkige omstandigheid om weer een Tour te doen. Samen met wat deelnemers van de Zeevissport Tour van 2010. We gaan dit jaar in juli naar Leka hoop een zelfde of mooiere trip. Ga weer foto’s maken probeer ook te filmen, voor mij nieuw Hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Vriendelijke visgroetjes,
Herman K.


Inzending op 24 maart van: Eddy dC.

Deze foto is genomen op dag 1 vorig jaar als we in Sula zijn aangekomen. Alle bagage in het huisje en direct visseeeeeen met dit mooi weer. De week kon niet meer stuk met al zulke schoon koolvissen. Met dank aan Zweedse vissers die ons de plaats aanwezen.

Eddy dC.

     
     
Disclaimer


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2013 Zeevissport vzw.   
   Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 30 dec 2013 21:21