Winnaar 'Foto v/d maand december 2012'  
  Inzending op 2 december van: Sjaak K.

Hallo,

Deze keer geen schoonheden van af de waterkant maar van af de hengelsportbeurs. Op de foto een heel mooie nieuwe trofee de “Memorial Linda Delvaux Cup “ en welke schoonheid kan er dan beter bij staan dan onze Cindy.

Groet, Sjaak Kersten
 
  

Beste lezer,

Zo beste sportvissers het jaar zit er bijna op, dus tijd om een winnaar van deze maand te nomineren maar ook een winnaar voor de mooiste inzending over heel het jaar 2012.

Voor de maand december hebben we Sjaak K. verkozen hij is een van de leden die een bezoekje kwam brengen op onze stand van de Utrecht Beurs en maakte dit fijne plaatje van Cindy en de Authentic Hook Trophy, Proficiat Sjaak de PENN Slammer Stik en de laatste voor dit jaar gaat naar jouw toe!

Voor de jaar winnaar van deze rubriek hebben we de inzending van augustus uitgekozen dit is het plaatje met bijna roze Oosterschelde door de ondergaande zon, en dit plaatje is nabij de Punt genomen en dan gaat er misschien al een lichtje op. Jawel, Herman K. jij bent de jaar winnaar van Foto v/d maand een digitaal foto toestel ligt hier klaar voor jouw, proficiat!

Volgend jaar in 2013 zal er weer een PENN hengel per maand geschonken worden welke is nog een verassing.

Wens ik een ieder langs deze weg nog een goed eindejaar toe en een visrijk nieuwjaar...!
 


Inzending op 12 januari van: Rudy D.

Hallo,

Deze foto is genomen op 14-12-2012 te Zoutelande. Het weer was heel slecht heel veel wint, regen en dan nog de verkeerde tij uitgekozen, resultaat geen vis! Een visdag om heel snel te vergeten. Daarom deze foto, de naam van het paviljoen zegt genoeg.


Inzending op 23 januari van: Adriaan D.

Hallo,

Allereerst wens ik iedereen een gezond en visrijk Nieuwjaar. Deze foto is genomen in de Misisipie Haven toen ik samen met een visvriend in 2,5 uur met ieder één hengel 67 vissen hebben gevangen. Onder deze vissen een aantal maatse wijtingen en een aantal grote scharren. Het was een hele mooie dag waar ik nog veel aan denk.


Inzending op 24 januari van: Herman K.

Hallo visvrienden,

Volgende week gaat mijn gips van mijn been. Hoop dan snel weer te kunnen vissen van de kant. Eerst wat pieren steken zoals op de foto is weergegeven. Daarna met de feeder op pad een onder gewaardeerde visserij op het zoute. Dikke botten zijn er te vangen in dit seizoen. Actief bezig zijn met een lange dwarrellijn en een lekker licht loodje geeft mijn voorkeur. Je hoef niet je schouder uit de kom te gooien, want de botten liggen vaak kort onder de kant. Af en toe een rukje zodat het loodje met een klap op de bodem komt maakt de vis actief. Laat natuurlijk wel weten als ik deze verlangens eindelijk kan waarmaken.

Vriendelijke groetjes
Herman K.


Inzending op 24 januari van: Eddy B.

Deze prachtige foto is gemaakt in het verre visparadijs Soroya, het exemplaar dat ik met trots vast hou weegt 18,7kg. Het is een van de zo velen die we op die dag hebben gevangen. Op die top dag hebben we een kleine 500kg gevangen met 3 pers. Ik raad aan de echte zeevissers aan deze reis is in je agenda te zetten is op en top een paradijs voor het vissen.

Mvg
Eddy B.


Inzending op 24 januari van: RAF

Zondag 20 januari, sneeuw en koude kon ons niet tegenhouden snel pieren gaan halen en vertrokken naar de boulevard. We hadden ons lekker warm aangekleed en een thermosje hete soep bij en het is een leuk dagje geworden. Zo toch nog een 15 tal mooie scharren van formaat gevangen en toen we naar de auto wandelde ben ik daar toch wel uitgeschoven zeker. Heb een serieuze totter gemaakt, mijn vismaat is die avond noch met mij naar de spoed kunnen rijden! Gescheurde ligamenten van de knie . Zot zijn doet niet zeer zeggen ze hé... nu weet ik wel beter! Véél visplezier in 2013, en hou het safe!      RAF

     
     
Disclaimer


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2013 Zeevissport vzw.   
   Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 30 dec 2013 21:21