Ronny Helaers Go's To 'Hobie Fishing World Championship 2013'
Hobie Kayak Fishing
 
     
 
 

 
De aftelling is begonnen dat ik ons land BelgiŽ ga verdedigen in AustraliŽ. Hobie Kayak organiseert daar de Hobie Fishing World Championship 2013, de 45 deelnemers komen uit 4 Continenten & 17 landen

Ik viste al jaren op snoek, snoekbaars van op mijn visbootje met de spinhengel maar ook met de vlieghengel, ik heb in het begin van dit jaar mijn eerste Hobie Kayak Pro Angler 12 aangekocht bij Mark Van Dijk.

Rond diezelfde tijd kwam ik in contact met Eric De Keuster voorzitter van Zeevissport vzw. Hij stelde me de vraag of ik niet wou deelnemen met de eerste roofvis kayak wedstrijd in BelgiŽ. Normaal ben ik geen wedstrijdvisser omdat ik graag van de rust, omgeving en natuur geniet. Ik vond dit echter wel een leuk idee om eens uit te proberen.

Om het verhaal kort te maken ik heb deze eerste kayak wedstrijd in BelgiŽ gewonnen en heb een zťťr mooie trofee in ontvangst mogen nemen van Eric De Keuster en Mark Van Dijk. En trouwens het mooie trofee was zelf ontworpen door Eric en hij heeft hiervoor lof gekregen vanuit Hobie in Amerika en AustraliŽ.

Nu sinds deze wedstrijd eind juni is alles in een zeer grote stroomversnelling gekomen. Zo had ik een samenkomst bij Hobie Europe in Stellendam NL met andere Teams uit Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Er werd mij de vraag gesteld of ik in oktober dit jaar BelgiŽ wou vertegenwoordigen in het Team van Hobie Europe. Natuurlijk werd mijn interesse opgewekt om mee te gaan.

Inmiddels werd ik ook aanvaard voor deelname aan de wedstrijd van Hobie Fishing Championship AustraliŽ 2013. Ik zal het moeten opnemen tegen de grote kanonnen uit Europa zoals Daniel van der Post uit Nederland, Gero Priebe en Marco Schmids uit Duitsland en deelnemers uit, Denemarken, Zweden, Finland, Frankrijk, ItaliŽ, Engeland, AustraliŽ, Amerika, Canada, China, Thailand, Zuid Korea, Nieuw Zeeland.

ď 4 Continents Ė 17 Countries Ė 45 Competitors ď

Dus duim niet alleen voor mij, maar duim ook voor Daniel van der Post, Gero Priebe en al de Teamleden uit Europa, zodat de Australiers en Amerikanen ook weten dat we een geducht team hebben als mogelijk volgend jaar deze wedstrijden naar Europa komen.


Ronny Helaers

Nuttige links ook rechts van deze rubriek te vinden:

Hobie www.hobiefishingworlds.com 
Mark van Dijk Yachting www.hobiekayak.be
Zeevissport vzw www.belgiumhobiekayakfishing.be


Zeevissport vzw wenst Ronny en zijn Europese collega's alle succes toe in AustraliŽ...!

Introductie pagina
Kayak Fishing berichten 2013
Hobie Kayak Try Out Event

Hobie Kayak Test deel 1
Hobie Kayak Test deel 2

Mark van Dijk Yachting
Hobiecat
Hobie Fishing Worlds

Hobie Kayak Try Out Event Report
Uitslag Belgium Hobie Kayak Competition
Hobie Kayak Try Out dagen
Hobie Kayak Trip De Biesbosch

Ronny Helaers Go's Australian
 
 

Disclaimer


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2014 Zeevissport vzw.      Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 21 jul 2014 10:20